Derfor vinder ny sexshop på pris

Alle kender sinful.dk, men en helt nye spiller på markedet er den billigste i landet

Derfor vinder ny sexshop på pris

Derfor blive nogle kvinder afhængige af sexlegetøj

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv (arkiv): Pas på - du kan blive vibrator-junkie --

På pricerunner kan du finde den billigste vaskemaskine og på prissammenligningssiden dildo-priser.dk kan du finde den billigste, nåja, dildo.

Siden har netop offentliggjort sin oversigt over 10 af landets sexshops, og her fremgår det, at belugi.dk i gennemsnit leverer sexlegetøj til de laveste priser.

Belugi.dk gik ind på markedet, som har været voldsomt domineret af sinful.dk, der er Skandinavisens største, sidste år.

Bag Belugi.dk står Marie og Mik Oddershede.

Ifølge dem er en af de store forskelle på dem og de øvrige spillere på markedet, at Marie er uddannet sexolog. Derfor kan hun dels give kunderne en seriøs og faglig kompetent rådgivning, og dels skriver hun de guides og andre informative tekster, der findes om sex, sexlegetøj og samliv på webshoppens blog.

Derfor
Men hvorfor er de billigst?

Det kan, ifølge Mik Oddershede, skyldes, at de startede op i alle fire nordiske lande på en gang, hvilket betyder, at de allerede fra dag et kunne købe ind direkte hos producenterne og derved springe fordyrende mellemled over.

Det var derfor ikke overraskende for Oddershede, at belugi.dk er kåret som Danmarks billigste sexshop 2018:

- Vi er bevidst gået efter at købe vores varer direkte fra producenterne, så vi kunne skære alle fordyrende mellemled væk fra starten.

At belugi også leverer produkterne gratis er klart medvirkende årsag til, at de vandt. Det startede de med som et forsøg i forbindelse med julehandlen i december 2017. Det var dog imidlertid så populært blandt kunderne, at webshoppen besluttede at forlænge tilbuddet.

- Lige nu undersøger vi, om vi kan gøre gratis forsendelse til en permanent løsning. For det vil gøre det endnu billigere for vores kunder at lægge enkeltordrer hos os. Her udgør fragten tit en stor procentdel af prisen, siger Oddershede.

Dildo-Priser.dk har i fem år holdt øje med prisniveauet hos de danske sexshops på nettet. Hvert andet år gør Dildo-Priser.dk status over markedet og udpeger Danmarks billigste sexshop baseret på et tænkt indkøb af 10 forskellige produkter inden for sexlegetøj. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære stykker sexlegetøj og forhandles af de fleste deltagende sexshops.

Du kan læse hele undersøgelsen og dykke ned i tallene her

For to år siden blev sexhop.dk den billigste.

Her finder du altid den billigste luksusdildo

Sexlegetøj godt for sexlivet

Videnskaben påviser, at brug af vibrator hænger sammen med et godt sexliv.

En helt ny undersøgelse gennemgår samlet den videnskabelige forskning på vibrator-området. Forskerne har fundet diverse undersøgelser, hvor det fremgår, at brug af vibrator er befordrende for de seksuelle funktioner såsom begær, ophidselse og orgasmer.

Der er blevet konstateret en positiv sammenhæng mellem brug af vibrator og begær hos både mænd og kvinder. Fx viste et amerikansk studie fra 2009 med kvinder i alderen 18 til 60 år, at de deltagere, som havde brugt en vibrator i løbet af den seneste måned, havde øget sexlyst.

Et lignende studie med mænd har også påvist den samme sammenhæng.

Hos kvinder, som har mindre følsomhed i kønsdelene, kan en vibrator facilitere den seksuelle ophidselse (og orgasme). Diverse studier har også vist, at følsomheden i kønsdelene mindskes med alderen, og således kan en vibrator komme modne og ældre kvinder til undsætning.

Genital vibratorstimulation er en effektiv behandling af mænd og kvinder, der har svært ved at få orgasme. Og studier viser endda, at med den rette træning (med vibrator) kan kvinder lære at få multiorgasmer - også med deres partner.

Vibratorbrug er positivt forbundet med kvinders samlede score på Female Sexual Function Index - især indenfor områderne begær, ophidselse, orgasme, mindre smerte. Også i forhold til kvindens åbenhed overfor sex og seksuel adfærd og hendes seksuelle selvbillede er vibratorbrug en markør.

For mænd er vibrator forbundet med fire ud af fem områder, begær, potens, orgasme og tilfredshed med samleje.