Annonce:
Annonce:

Det her gør swingerkvinden tændt

Her fortæller kvinden i et swingerpar, hvad hun får ud af, at de er sammen med en anden kvinde

'Hvorfor invitere en anden kvinde ind? Jo, det virkede som en naturlig forlængelse af at have været ude og være sammen med andre.' Foto: shutterstock.com.
'Hvorfor invitere en anden kvinde ind? Jo, det virkede som en naturlig forlængelse af at have været ude og være sammen med andre.' Foto: shutterstock.com.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Swingerliv er meget mere end en blot muligheden for at udvide sexlivet med en eller fremmede og deres kønsrorganer. Det handler i høj grad om de følelser og tanker, der bliver sat i gang af de fælles drømme og sexoplevelser.

I denne måneds klumme af mandebloggeren Cortado Marlowe, som skriver om sit swingerliv, får vi indblik i, hvad hans kone tænker om deres planer med at finde en husveninde.

Det følgende er hendes ord til sin mand - og til dig:

Kontakt
Vi har fået kontakt til en kvinde, som vi begge to har været enige om var et godt match. Vi tog kontakt til et par, som vi kendte fra et privat arrangement, og vi havde en del kvaler omkring det, fordi vi ønskede ikke, at manden skulle deltage.

Annonce:

Det var et brud med tidligere principper at invitere én ind og lade den anden blive tilbage. Det havde vi betænkeligheder ved, men vi valgte til sidst at spørge. Det var et spændende øjeblik at række ud til dem for at finde ud af, om det gav mening i deres verden. Vi vidste, at vores kroppe havde gode erfaringer med hinanden, og vi vidste, at de som par var rettet ud mod andre. Jeg tror faktisk ikke, at det bliver så svært at spørge en anden gang.

Hvorfor invitere en anden kvinde ind? Jo, det virkede som en naturlig forlængelse af at have været ude og være sammen med andre. Det er gået fra at være helt urealistisk til, at vi begyndte at lege med det i tankerne, til at det begyndte at flytte ind i fantasierne og så til ret faktisk at tage kontakt.

Jeg elsker at se din lyst. Den skaber min lyst. Og fordi jeg bliver stolt over, at du kan gøre to kvinder sultne, holde dem gående og tænde dem. Og så er også en lille trussel i situationen, som også er god. Der er en lille trussel om, at det er lidt farligt, hvilket er en form for pardans med lysten.

Annonce:

Jalousi
Jalousien har egentlig ikke spillet så stor en rolle i selve akten, som jeg troede, at den ville. Jeg synes ikke, at det har fyldt så meget. Du har været meget opmærksom på, om jeg føler mig tryg, og det er hun også, så på den måde har jeg følt svøbt mig ind i omsorg.

Men jalousien spiller en stor rolle i min fantasi om en anden kvinde. Jalousien er en trigger. Og så har den enkelte gange spillet en rolle i forhold til kommunikationen med denne kvinde. Din kropslige opmærksomhed mod en anden kvinde er een ting, men din mentale opmærksomhed mod en anden kvinde kan jeg blive jaloux over. At du følger med i dens andens liv m.m. Det kan jeg blive jaloux over. Men jeg kan godt klare selve akten.

Sådan er den gode swinger

Leg
Vi gjorde det for at udfordre vores ejerskab over hinanden. Hvis vi ikke gik ned af disse stier og bare lod, som om disse ting ikke fandtes imellem os - behovet for andre - så ville vi faktisk fjerne os fra hinanden.

Så er det, som om man leger en leg om, at man kan være gift i 40 år, uden at have tænkt på nogle andre. Og det er i virkeligheden mindre tæt og mindre ærligt. Jeg synes, at vi går hinanden i møde på denne måde.

Annonce:

Når vi er sammen med en anden kvinde, så tænder jeg på dit ejerskab af mig. Det gør jeg. Det bliver både udfordret og forstærket i den situation, fordi jeg godt kan lide at underkaste mig. Når du tager en anden kvinde ind, som oven i købet står ved siden af mig i sengen, så skal jeg underkaste mig endnu mere. Det er en del af underkastelsen. Og så har du også introduceret ideen om, at vi begge to skal have halsbånd på, og det er jo også endnu leg med ejerskab, som jeg simpelthen bare synes er ekstremt lækkert. Og det er jo heldigt. For det synes du også.

Mod på en tur i swingerklubben? Her er kvindernes krav

Interesse
For dig er dette her en interesse. Simpelthen. Det kan man se i bogreolen. Jeg er i stigende grad blevet interesseret, fordi du er god til at vække min interesse for det. Du snakker meget om det. Og jeg kan jo forstå, at der er mange, som interesserer sig for det på mange forskellige måder. Og jeg gør det jo også, fordi det er en stor del af min kropslige erfaring.

En af mine læreprocesser i alt dette her er at adskille sex og kærlighed, hvilket jeg måske ikke har gjort tidligere. Men når vi har været til swingerarrangementer, har du altid givet udtryk for, at man godt kan gå ind i kropslig vellyst, uden at forbinde det med kærlighed. Jeg har forsøgt at se på det på den måde. Mere distanceret.

Annonce:

Men det her med at få en anden kvinde ind i sengen, det er en situation, som jeg langt bedre kan overskue end swing. Jeg kan langt bedre overgive mig. Fuldstændig glemme mig selv.

Kærlighed
Det lyder lidt plat, men det er også en måde, hvorpå vi viser kærlighed til hinanden på. Og det kan man mærke i dagene efter og i perioden op til. Det er noget, som gør vores kærlighedsliv rigere.

Jeg føler ømhed for den anden kvinde. Hun gør sig sårbar og overgiver sig til os. Og det føler jeg stor ømhed overfor. Jeg føler ikke kærlighed overfor hende. Det er et meget fint og helt specielt møde, som man ikke har nogen andre steder.

Jeg føler mig ikke tiltrukket af hende, men jeg føler mig tiltrukket af hende og dig. Fordi jeg føler mig tiltrukket af dig. Jeg har ikke en direkte lyst rettet imod hende, min lyst er direkte rettet mod dig og din lyst.

Annonce:

Hvis man kan finde én, som ikke truer parforholdet, så er det en fantastisk løsning af få en tredjepart med i vores sexliv. Man undgår truslerne ved det åbne forhold, og man undgår de overvindelser, som man skal igennem ,hver gang man kommer i swingerklub.

Dér skal jeg altid overvinde mig selv og turde række ud på trods af risikoen ved en afvisning eller muligheden for, at der opstår en akavet situation. Så der eksisterer en masse overvindelser i en swingerklub, som jeg kan slippe for og springe let og elegant hen over. Der er heller ikke nogen forhandling om, hvad der skal ske og hvor grænserne går.

Og så betyder det meget, at du bagefter bruger tid på mig - så jeg ikke har en fornemmelse af - at du hellere vil have (og det er altså helt nede på barneplanet) været gift med hende. Det er jo fordi, at jeg ikke er ligeglad. At få din seksuelle energi rettet mod mig betyder meget for mig. Så den vil jeg jo slås for.

Cortado Marlowes hustru har tidligere fortalt om at være underkastet her og om at være objekt for mandens lyst her

Swingerliv: Han bliver tændt af at høre om konens frække eventyr

To kvinder eller to mænd? Her er den bedste trekant

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: