Annonce:
Annonce:

Dette gør din sommer sexet

Nyd din sommer i det fri, og smid både tøj og hæmninger, der det fra sexologen

Sexpertenes bedste tips til hedere sommer.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Sommersex er supersex --

Maj var det vildeste, hede forspil til din sommerferie i juli, der gerne skulle sitre af erotik og svede af sex.

Det er bare ikke altid, det arter sig, som man håber. Derfor har allieret os med sexolog og parterapeut Bastian Larsen, som her giver os sine tre bedste tips til sommersex.

Ryk sexlivet udenfor
I Danmark er vi indenfor det meste af året på grund af vejret, og det meste af dagen på grund af vores arbejde:

- Så benyt lejligheden til at komme ud, nu hvor solen er her. Og ikke kun på stranden for at slikke sol, men også for at være sammen med din partner eller andre legekammerater under åben himmel. Hvis du er til den slags, så er dogging heldigvis blevet ret stort, og der er masser af miljøer med locations, hvor det er helt acceptabelt at have sex i solen.

Dogging er lidt som en swingerklub, bare i det fri. Læs mere her.

Annonce:

- Hvis man er mere traditionel, så kan man også finde sig et diskret sted at lege. Men solen gør fantastiske ting for din krop, hvis du dyrker den med omtanke og solcreme. Den giver vitaminer til kroppen, hvilket stimulerer sexlysten, og vi er heller ikke bygget til at have sex i et lille lukket værelse under en dyne.

- Gør som vores forfædre og tag showet ud i skoven. Men pas på med at skræmme skovtursfolk, børnehaver og løbere, advarer Larsen.

Så er det sæson for fri sex i det fri

Find din indre naturist
Ifølge Bastian Larsen er der noget sært stenalder-forløsende ved at være nøgen i naturen:

- Jeg har aldrig været den store tilhænger af nøgenstrande eller nudistfester, så med mindre du også er ekshibitionist, så find et privat sted, hvor du kan have din helt egen nudistoplevelse. Mindst én gang hver sommer bør du finde en strand, å eller sø, hvor du kan smide tøjet og civilisationen fra dig bare i ti minutter, og kast dig nøgen i vandet.

Annonce:

- Nogle påstår, at vi genoplever roen ved fra moders skød ved at flyde nøgne i vandet, men uanset hvad det er, så giver det en energi og power til kroppen, som vi tager med os, når vi tager tøjet på igen.

- Og ja, det er en seksuel energi, så den ryger i banken og kan bruges senere, når vi finder vores partner. Man kan naturligvis også tage sin partner med, lyder det fra sexologen.

Derfor er sommersex dejligt

Flirt med sommeren
I Danmark har vi desværre smidt reglerne for at flirte mellem mænd og kvinder ud, mener Larsen, så det er utroligt svært for danske mænd og flirte med kvinderne, og endnu mere svært for danske kvinder at tage imod det:

- Men om sommeren er vi mere afslappede, har mindre tøj på og mere åbne mod verden. Så benyt chancen lige her til at flirte løs. Ikke den platte og lumre flirt, men som mand kan du smile, give komplimenter, holde døren, være hjælpsom. Find din indre gentleman frem.

Annonce:

- Og kvinder - tag imod det. I dør ikke af at smile tilbage. Der er ingen, der kommer løbende fra 70’erne og straffer jer, fordi I honorerer opmærksomhed fra en mand. Det giver god energi til begge parter, og det koster ikke noget. Og når det bliver koldt til efteråret, og vi skal til at pakke os ind igen, så kan det være, at vores indsats i solen har gjort det lidt nemmere for mænd og kvinder at møde hinanden også til vinter. Det er trods alt vores races overlevelse, der er på spil, siger Larsen med et smil.

Derfor skal du undgå sommersex

Ja, sexologen Bastian Larsen er tydeligvis begejstret for sex i det fri. Det er sexredaltøren Roar så ikke - i hvert fald ikke hvis det forløber sådan her:

Skoven
Ja, sgu så - solen skinner! De er ikke bare varmt, det er fugtigt, nej sgu - det er klistret. Og klistret er, hvad du føler dig efter at have svedt dig gennem den støjende trafik, der går ekstra langsomt, fordi DSB, metroselskabet og vejvæsenet insisterer på at grave verden op denne sommer.

Din partner, der kun er marginalt mindre hidsig end dig på grund af ovenstående, har læst et eller andet fjollet dameblad om sommersex og frokostkurv.

Derfor er I gået i skoven.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: