Annonce:
Annonce:

Dette sætter ekstra fut i jeres sexliv

Mathilde præsenterer de nyeste gadgets til nysgerrige par

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen kan du se orgasme-gel, dominans-udstyr og kombi-gear --

Langt det meste sexlegetøj er beregnet til solooplevelser, men efterhånden har legetøjsproducenterne indset, at par med stor og fræk fordel kan bruge diverse gadgets i fællesskab.

Blandt de seneste års store succeser er Ve-Vibe og Lelos sexklemmer samt penissringe med vibrator.

Så hvad kan sexglade par se frem til på området?

Det kan man finde ud af ved at besøge verdens store sexmesser, hvor forhandlere og producenter mødes og udveksler produkter og visitkort med henblik på at få de nyeste dimser ud til den købevillige forbruger.

I disse dage løber The ANME Show af stablen. Det er Nordamerikas største af sin art.

Annonce:

Mathilde Mackowski, som er stifter af Skandinaviens største online-forhandler af sexlegetøj, Sinful.dk, har taget turen til Los Angeles for at finde ud af, hvad hun skal have på hylderne i efteråret.

I videoen over artiklen viser Mathilde rundt på messen med fokus på de mest spændende nyheder til par.

Den succesfulde shop-ejer har kig på det nyeste legetøj i Fifty Shades-serien:

- Her er endnu flere nye produkter, der giver et endnu større udvalg af produkter. F.eks. En trådløs vibrator, der kan lægges i trussen og stimulere klitoris. Man finder også et større udvalg af piske, manchetter og halsbånd. Generelt er det i høj kvalitet og med stilet look. Det er egnet til parret, der er klar til at tage et skridt længere ind i legen med blid dominans. Produkterne er flotte og indbydende.

Annonce:

- Fifty Shades-fænomenet har været med til at inspirere så utroligt mange mennesker i hele verdens til et mere legende sexliv. Derfor fortjener produkterne at blive highlightet. Og så ved jeg med sikkerhed, at det er en serie, der kommer til at blive solgt og få bestsellerstatus i hele verden. 

Du skal nok også forvente at se Original Clitoris Arousal Gel fra Sensuva på din sexhops hylder i den nærmeste fremtid.

- En orgasme-gel, som gør klitoris ekstra følsom for berøringer og derved sikrer, at hun opnår endnu mere nydelse, når hun elsker med sin partner. Et såkaldt win/win-produkt. Orgasme-gel er det nye sort inden for sexlegetøjsbranchen. Alle taler om orgasme-gel, og efter at Durex har lanceret deres orgasme-gel, er det blevet mere og mere udbredt at bruge orgasme-gel. Jeg synes, at Sensuvas Arousal Gel er helt genial, fordi den føles ekstremt stimulerende, nærmest som en kraftig prikkende og kildende fornemmelse.

Mathilde er også faldet over en kombipakke til parret: Penisring og fingervibrator fra Screaming O.

Annonce:

- Et skønt simpelt produkt som alle kan få en masse glæde af at prøve. Producenten har taget to kendte produkttyper, forbedret vibratoren og gjort den opladelig. Som forbruger får du faktisk tre produkter i et - en bullet-vibrator, en fingervibrator og en vibrator-ring - til omkring 300 kroner. Det er en perfekt startpakke til nybegynderparret.

Sexlegetøjsindustrien omsætter for gigantiske summer hvert år verden over: Branchen spås at vokse med op til omkring syv procent årligt frem mod 2020, hvor den globale omsætning beregnes til at blive 29 milliarder dollars.

Sexlegetøj forbedrer sexlivet

Hvad holder passionen, liderligheden og sexlivet i gang i det langvarige parforhold?

Svarer er ifølge ny undersøgelse: Sexlegetøj.

Nu har canadiske forskerne dybdeinterviewet 49 par om deres sexliv OG givet dem sexterapi henover seks til otte uger, hvor parrene gennemførte diverse tiltag på det seksuelle område.

’Sexterapien’ bestod primært i, at parrene skulle bruge sexlegetøjet We-Vibe, der er formet som en klemme med vibrator ved klitoris og ved g-punktet. Man kan have samleje, mens den er inde i kvinden.

Det viste sig så, at 75 procent af mændene og 80 procent af kvinderne mente, at sexterapien havde forbedret sexlivet. Det skal lige anføres, at alle parrene i forvejen havde et godt og tilfredsstillende aktivt sexliv.

Deltagerne skulle gøre følgende i forløbet: Penis i skede-sex tre gange, penis i skede-sex med We-Viben indført i kvinden seks gange, og så skulle kvinden onanere med vibratoren tre gange. Parrene måtte gerne dyrke diverse former for sex udover det anførte.

På hele syv områder havde terapien virket, således at både mænd og kvinder var mere tilfredse med sam- og sexlivet.

Det anføres som positivt, at der blev introduceret noget nyt og sjovt; At man gav og modtog nydelse; Man kommunikerede og kom tættere på hinanden; Man gav tid og plads til sex og nydelse; Man kom tættere på hinanden følelsesmæssigt; at det øgede kvinders tryghed ved sex; at det bekræftede forholdets styrker og grænser.

Herunder kan du se Sexperterne præsentere nyttigt og tosset sexlegetøj til par:

Denne sexterapi virker på otte ud af ti kvinder

Test af interaktivt sexlegetøj til par

Her er det frækkeste legetøj til parret

Dette par har 150.000 stykker sexlegetøj på hylderne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: