Dildotronen kan blive din

Fans af 'Game of Thrones' kan nu få helt egen trone

Ralph Jones troner stolt i sin drengedrøm, der nu har udviklet sig til et pladsmareridt.
Ralph Jones troner stolt i sin drengedrøm, der nu har udviklet sig til et pladsmareridt.

Man skal passe på, hvilke konkurrencer man deltager i, for man kan gå hen og vinde.

Det måtte skribenten Ralph Jones for nylig erkende. Han vandt nemlig en unik Game of Thrones-trone fra sexlegetøjssitet bondara.co.uk - udstyret med et utal dildoer. Umiddelbart blev han selvfølgelig glad, for hvem drømmer ikke om et palads, villige slavinder og en dildo-trone.

Desværre fulgte der ikke et palads med og heller ingen slavinder, så Jones kom i pladsmangel, og tronen er nu opmagasineret i en garage.

Derfor sælger han dildotronen på e-bay.com, hvor det eneste bud foreløbig lyder på 650 dollars. Dertil skal man nok regne med en del udgifter til forsendelsen, idet den er små to meter høj og mere end meter bred.

Dildoerne er bløde som pølser og ikke hårde som sværd, men det er altså, fordi Jones ikke har plads i huset, at han vil sælge den.

Muligvis vil du få visse indretningsuoverensstemmelser med kæresten, hvis du får fingrene i denne drengedrøm. Uoverensstemmelser, som vil få kampen om dine massive højtalere til at blegne og mere ligne drabelige sværdslag fra 'Game of Thrones.'

Herunder kan du dildotronen ankomme til Ralph Jones.

13 kommentarer
Vis kommentarer