Disse kvinder er oftest utro

Det er aldrig godt, hvis kvinden faker en orgasme

Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.

Det hele afhænger af orgasmen.

Noget, som nogle kvinder kan have svært ved at få, og derfor vælger at lade, som om de rent faktisk får en orgasme. Mange kvinder gør det for ikke at skuffe deres partner, men nu tyder noget på, at der måske også kan være en anden årsag.

Forskere har nemlig fundet ud af, at det sjældent er et godt tegn, hvis kvinden gentagende gange faker en orgasme.

Ifølge National Institutes of Health i USA er det større sandsynlighed for, at kvinden er utro, hvis hun ofte lyver over for sin partner om, hvorvidt det lykkedes hende at få en orgasme eller ej. Det skriver Daily Mail.

Resultatet er baseret på et studie med 138 kvinder og 121 mænd, der alle var i heteroseksuelle parforhold. Kvinderne skulle svare på, hvor ofte og intense deres orgasmer var, mens mændene skulle gætte på, hvor ofte det lykkedes deres kærester at få en orgasme.

Testpersonerne skulle samtidig svare på, om de nogensinde havde været utro, og om de kunne forestille sig, at de på et tidspunkt ville være utro over for deres kæreste.

De falske orgasmer siger altså meget om kvinders syn på parforholdet, men det betyder ikke nødvendigvis, at disse kvinder ender med at være utro. Sandsynligheden er blot større end hos kvinder, der næsten aldrig lyver om deres orgasmer.

72 kommentarer
Vis kommentarer