’Dødsdildo’ måtte skæres fri: Emma deler ærligt billede fra hospitalet

Emma har selv døbt episoden ’sagen om den dødelige dildo’. Nu får hun pinlige tilbud

Emma var ikke specielt pinligt berørt over det, da hun lørdag morgen måtte en tur på skadestuen for at få kirurgisk fjernet sin stadigt vibrerende dildo. Foto: Imgur
Emma var ikke specielt pinligt berørt over det, da hun lørdag morgen måtte en tur på skadestuen for at få kirurgisk fjernet sin stadigt vibrerende dildo. Foto: Imgur

Lørdag morgens seksuelle udskejelser blev en tand for spændende For Emma Claire Rowlands fra Wales, som ærligt har fortalt offentligheden om, hvordan hun endte på skadestuen, fordi hendes dildo havde sat sig fast i hendes tarmområde.

Det skriver Elite Daily.

At skulle have kirurger til at fjerne et sexlegetøj, der i øvrigt stadig vibrerede, da den unge waliser ankom, lyder måske som en historie, de fleste ville holde for sig selv. Men Emma Claire Rowlands havde tydeligvis ikke noget problem med at fortælle om sin alternative lørdag formiddag, for på hendes Facebook-profil valgte hun at dele et billede af sig selv, hvor hun i humoristiske vendinger fortæller om fadæsen. En opdatering, hun oven i købet har taget et screenshot af og delt på billeddelingssiden Imgur.

 

Her kommer en af pigens venner med et bud på, hvad der fik dildoen til at sætte sig fast i waliserens bagdel – ifølge ham må det skyldes musklernes refleks i endetarmen, som har suget sex-legetøjet op. Her kommer Emma Claire Rowlands selv med en uddybende forklaring på sex-uheldet:

- En vibrator med rigtig meget glidecreme og to fulde mennesker er et mere korrekt svar, skriver hun i en kommentar.

 

Efter, at den unge kvinde delte billedet på Imgur, har virksomheden Scandals givet Emma Claire Rowlands et ’flot’ tilbud:

’Vi ønsker dig en hurtig bedring, og selvom vi ved, at det måske er et ømt punkt, har vi hørt, at du måske mangler en ny vibrator. Hvis det er tilfældet, vil vi gerne forære dig en ny i butikken’, skriver Scandals til kvinden.

 

Og som om, historien ikke allerede var offentlig nok, fik dildo-tilbuddet Emmas kæreste, Lee Miller, til at skrive på hendes profil.

- Jeg dør af grin! Forestil dig at gå ind i butikken… "Heey, jeg er kommet efter min gratis kanin", skriver Lee Miller til sin sex-skadede kæreste.

Sex & samliv - 26. jan. 2016 - kl. 13:33 Sexpert: Sådan undgår du numsepanik med buttplug

På sexmessen fredag var der også 'dødsdildoer'.

Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen