Dogging-parret Mette og Per: Derfor elsker vi sex med fremmede i det fri

- Jeg bliver ved, til der ikke er flere, siger Mette fra Vestegnen

Følg Sex & Samliv

Hvad får dansk par til at arrangere kæmpe sexevents på rastepladser og shelters, hvor Mette lægger krop til lidt af hvert?

Det forklarer parret, der begge er omkring 40, fra den Københavnske Vestegn til erotiksiden side6.dk.

Via lukkede grupper, loger og profiler på diverse sociale medier sætter Per sin kæreste Mette i scene. Han inviterer til sex i det fri i sommerhalvåret. Så dukker der en masse mænd op. Det kan være mellem 3 og 70:

Danskernes sex-ønsker: Sådan giver du det perfekte blowjob

- Så byder jeg gerne velkommen til alle, hvor jeg kort skitserer regler og forløb som faktisk er meget enkle: Jeg holder øje med at mændene behandler Mette med respekt og bruger kondom, og så får du ellers lov til at knalde Mette, hvor der nu er plads, siger Per, som også sørger for at Mette har det godt undervejs med kys og fræk snak bare for at gøre hende opmærksom på at 'der er styr på det'

 For det er deres leg. Og det er Mette, der elsker at blive taget af mange mænd:

- Jeg bliver ved, til der ikke er flere. Jeg skal bare ikke have pauser. Jo flere, jo bedre. Jeg skal pilles ned og miste kontrollen totalt. Og så vil jeg have sæden. Det er meget vigtigt for mig. Jeg elsker det. Mændene må komme ud over mig, i min mund og på mine bryster. Bare ikke dernede. Jeg er så vild med sæd, at jeg faktisk godt kan blive fornærmet, hvis jeg ikke får den.

Og heldigvis tænder det Per at se Mette blive fyldt ud og tilsølet på den måde. Det er dog sjældent, han selv deltager aktivt i løjerne; han er i kontrol og koordinerer, deri ligger hans kick, forklarer han side6.dk.

Det er først bagefter, han får sin tur. Når de efterfølgende skal lande ovenpå de frække oplevelser, der har gjort dem begge høje på sin måde.

Masser af frække tricks: Sådan onanerer kvinder

- Jeg har virkelig brug for at lande bagefter, at blive passet på og holdt om. Og knaldet, siger Mette, der har gået i sexklubber i 18 år, mens Per først er rigtigt begyndte i dogging- og swingerlivet for to år siden.

Kærester
Parret mødte hinanden på en lidt særpræget måde.

- Jeg plejer ikke at kunne huske eller skelne de enkelte mænd, når jeg er i gang. Der er jeg helt væk, men lige Per lagde jeg mærke til, da han første gang stak den i munden på mig.

Mette skrev til Per på klubbens hjemmeside og hørte, om han ville være med til hendes næste gangbang. Han var ret ny i swinger miljøet, men har nok skilt sig ud, fordi det plejer at være mændene, som kontakter de få kvinder.

- Jeg var egentlig ikke til sådan noget. Men hun havde fået mig anbefalet af nogle af vores fælles venner i klubben. Det viste sig, at hun ville have sperm, og det kunne jeg give hende. Og jeg har en tendens til at kunne sperme rigtigt meget, og derfor var jeg allerede et lidt kendt ansigt dernede. Og det kom hende for øre.

- Så kom jeg derned, og der var gangbanget i fuld swing. Der var en mand i gang med hende bagfra, og så sagde jeg ’hej Mette’ og så kiggede hun op og så stak jeg min pik ind i munden på hende. Og siden den dag har hun gjort et eller andet ved mig.

Det var første gang de mødte hinanden:

- Normalt er jeg som sagt helt væk under et GB, for jeg nyder at blive taget helt ned og miste kontrollen. Men ham kunne jeg huske. Jeg har normalt ingen kriterier for de mænd og ser ikke, hvem det er, men jeg ænsede ham. Det er på en måde meget, meget smukt, blandt alle disse anonyme pikke var der en, der stod frem.

For Mette betyder størrelsen på mændenes pikke ikke det store, ligesom deres udseende også er underordnet langt henad vejen:

- Bare de er virile. Vi har haft arrangementer, hvor der ikke er så mange mænd, måske kun 13 mænd, men så kunne de i to timer. De kunne sit kram, og de kunne holde den.

- Man kan godt have et arrangement med 30 mænd, og så er de færdig på 20 minutter, for man skal bare røre dem, så kommer de. Det er vigtigt, der hele tiden er et flow. Jeg skal ikke have nogen pauser, for så kommer jeg ud af den. Jeg stopper ikke før der ikke er flere mænd. Og jeg får masser af orgasmer.

- For mig er det vigtigt, at jeg bare kan give slip på ansvaret i hverdagen. Og det gør jeg bedst med en pik i alle huller og en masse sperm. Jeg har flere gange haft en i fissen, en i røven, en i munden og en pik i hver hånd. Så er jeg i mit es.

Læs hele interviewet på side6.dk

dogging 

'Jeg bliver ikke udnyttet i sexorgier'

Så er det sæson for fri sex i det fri

Sådan er den gode swinger

Svensk sygeplejerske var centrum for dansk gangbang: 'Jeg er meget, meget tilfreds'

 Unge vil knalde i det fri: Sådan er reglerne

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+