Annonce:
Annonce:

Dominaer afslører: Så perverse er mænd

Det er ikke for sarte sjæle, når de professionelle dominaer folder sig ud

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Analsex med en strapon. Nossespark. Babybehandlinger.

Det er nogle af de ydelser, som dominaer sælger til mænd, der har brug for at slippe kontrollen for en stund. Vi har samlet en vifte udtalelser fra dominerende damer fra ind- og udland.

Amerikanske Jenny Nordbak arbejdede flere år i en s/m-kælder i Los Angeles under navnet Mistress Scarlet og har nu udgivet en bog om sine oplevelser.

Norbak kalder det et Disneyland for voksne, hvor ingen fantasier bliver fordømt. De mest udbredt forespørgsler handlede om straf, smæk, bondage og ydmygelser:

- Mange mænd ønskede bare en magtfuld kvinde til at kontrollere dem. Det var opløftende at se, hvad der sker, når folk fok er villige til at være sårbare, siger Nordbak til independent.co.uk.

Annonce:

TIl sexforskeren Christoffer Ryan fortæller hun, at en hel del mænd også fik small penis humiliation - altså hvor de bliver ydmyget og gjort til grin med den lille penis, også selvom den ikke nødvendigvis er lille.

Ekstremblotter ydmyget af tv-værter

Britiske Araneae 'Ari' Mactans arbejder også som domina. Til dailymail.co.uk fortæller 31-årige Mactans, at jobbet er meget givende i bogstavelig og overført betydning: Hun tjener cirka 2000 i timen - og:

- Nogle klienter fortæller mig, at jeg har reddet deres ægteskaber, De har en lyst, fantasi eller fetich, som de ikke har kunnet leve ud med partneren, fortæller dominaen, der piskede sin første fremmede mand som 19-årig.

Nu er hendes speciale at trampe rundt på mænd, også i ansigtet, og gerne stikke fødderne ind i munden på dem. Andre vil meget gerne have en tøsebehandling, hvor de klædes ud og behandles som kvinder.

Hun sender også beskidte sportsstrømper til kunder, og så er der hendes personlige favorit: Ball busting. Hun sparker mænd i bollerne:

- Og hvem har ikke lyst til det..?

Annonce:

Niko: Mekanikeren, der vil knaldes med strap-on

Påspændingsdildo
Herhjemme har 50-årige Lillian de Thurah arbejder som professionel domina med egen gigaklink i Måløv uden for København og spif hjemmeside dominadark.dk. Thurah, der har tre voksne børn, begyndte for tre år siden, blandet andet fordi det er en livsstil:

- Jeg har lederegenskaber og er dominerende seksuelt af natur, men er ikke specielt dominerende i min adfærd privat, siger Thurah og fortæller, at de mest gængse ydelser er kontroltab i forskellig grad.

- Analsex med strapon, tvang af oral. Kontrol over udløsning. Det handler alt sammen om kontroltab, og mange går med tanker og lyster angående analsex til dem selv, og det kan de få her, uden der bliver rynket på næsen eller andet. Nogle er af anden etnisk baggrund, og de synes oftest, der er flovt, og at det er meget forbudt at have analsex.

Annonce:

- Der var en, der ønskede en kastration, hvilket jeg naturligvis måtte afslå, da jeg højst sandsynlig ville slå manden ihjel. Og der er også unge mænd under 18, der bestiller tid, hvilket jeg afslår. Jeg modtager også ønsker om babybehandlinger med bleskift af fyldte bleer.

Ikke for sarte sjæle: Kom med ind i Lillans SM-værelse

1st Class Domina, der også kalder sig Maria Magdalena, når hun arbejder i sin klinik tæt på København, har også mange kunder, der er interesserede i analsex:

- Her hitter anale lege med strap-on, fikseringslege og feminisering, der hitter. Jeg vil tro, at det er populært, fordi det er så tabubelagt at lege med kønsrollerne og skifte imellem dem. Jeg tror, der er mange mænd, der drømmer om at udleve fantasier, hvor deres rolle er byttet. Den særeste forespørgsel, som jeg og min kollega Mistress nr. 1 får, og som vi yder, er ballonfetich, hvor manden simpelthen tænder på følelsen og synet af balloner.

De puster deres sexliv op med... balloner

Ser man på de to domaniers filmhjemmeside, danishfemdom.com, hvor de uploader scener med slaver fra klinikken, er ret mange andre lyster også særprægede:

En slave druknes med en hovedet i en spand, mens han hænger i benene, en anden agerer askebæger, en tredje får spark i bollerne, og så er der ham, der tvangsfodres... Og så videre.

Sexkundernes vildeste ønsker

Dansk S/M-par: Stina bliver tændt at være i sit bur, når hendes Herre ønsker det

Jysk sexarbejder: Kunderne vil straffes med brændenælder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: