DR fik salg af sexlegetøj til at eksplodere

Omtale af en orgasmesikker vibrator i Mads & Monopolet er guld værd

DR fik salg af sexlegetøj til at eksplodere

41-årige norske Øivind fik indirekte gjort weekenden en smule mere saftig og interessant for en masse danskere, som lørdag formiddag lyttede til Mads & Monopolet på P4.

Øivinds brev og dilemma til Mads og ekspertpanelet gik på, at manden hustru havde fået fingre i et helt specifikt stykke sexlegetøj, der kunne give hende ikke blot en, men hele to orgasmer på nul komma fem. Og det fik altså i den grad lytterne op af stolene - og gav samtidig overarbejde til sexlegetøjsblogger og sexshop.

- Når vi andre skriver stolpe og ned om fantastiske og mindre fantastiske egenskaber ved forskellige stykker sexlegetøj, så lytter folk da. Heldigvis! Men når en institution som Mads & Monopolet pludselig bringer et helt specifikt sexlegetøjsprodukt på banen i forbindelse med et dilemma, så går Danmark åbenbart sexlegetøjs-amok, fortæller en smilende JoanB.

I løbet af weekenden fik en flodbølge af mails fra mænd, kvinder og par, der ønskede at vide mere om, hvad denne her såkaldte Womanizer er for en størrelse . og om det nu også kan passe, hvad Øivind skrev. 

- Det tog mig lang tid at forstå, hvorfor dælen netop denne her klitorisstimulator over natten var blevet så helt fantastisk interessant. Her var et par nemlig så venlig at fortælle mig, at Mads & Monopolet med paneldeltagrene Nicolaj Kopernikus, Huxi Bach og Ditte Giese havde taget norske Øivind og Womanizer under kærlig behandling.´

 Så frække var danskerne i 2016

Hvis Øivind nu havde spurgt mig
- Efter selv at have hørt, hvad Øivind skrev til Mads & Monopolet, så kan jeg godt forstå mandens frustration. At han føler sig sat på sidelinjen af konen, der hellere vil bruge tid med sit sexlegetøj end seksuelt med manden. Sådan fremstiller han det i hvert fald selv. Men det er jo ikke en ukendt problematik. Specielt nok ikke for par, som netop i Øivinds tilfælde, der har været sammen i rigtig mange år. Hvor gnisten og lysten lige så langsomt er blevet overhalet indenom af børn og arbejde og alt muligt andet, der fylder og stresser i hverdagen, siger Joan til ekstrabladet.dk.

- Men fremfor at bakke ud og give op over for hustruens Womanizer, der kan give hende orgasmer på stribe, så burde manden i stedet gribe chancen og her se en mulighed for atter at komme ind i kampen. Ja, stimulatoren kan præstere noget, han øjensynlig ikke kan, men hvis Øivind nu tilbyder hustruen af benytte den på hende. Eller at han vælger at stimulere hende på en anden måde, mens hun bruger sin produkt, så er der meget stor chance for, at det hurtigt kan blive til meget, meget mere for parret.

- Og det er lige nøjagtig på den måde, man i mange tilfælde skal opleve sexlegetøjsprodukter i parforholdet. Som et spændende og effektivt krydderi, der hjælper til at kickstarte og booste det fælles sexliv. Desuden er det sådan, at har hun først fået en orgasme eller to, med eller uden sin Womanizer, så er hun efterfølgende bare så meget mere på, tør jeg også godt love – både Øivind og alle andre, der her læser med, siger sexblogger JoanB fra joanb.dk.

JoanB har testet Womanizer Pro 40 her, og i videoen over artiklen viser hun dem frem.

Har hun svært ved at få orgasme? Her er løsningen