Drone afslører par: Havde sex i klokketårn

Droneoperatøren ville filme landskabet, da han overraskede parret. Se videoen herunder

Se de afslørende optagelser her.

Takket være moderne teknologi og de overvågningsmuligheder den har åbnet dørene for, har privatlivets fred aldrig før været under større pres.

Blandt andet kan man nu ikke uden videre snige sig op i et russisk klokketårn og knalde i fred uden risiko for at blive filmet fra luften, bare for at komme med et tilfældigt eksempel.

Det måtte et par sande, da de midt i deres elskovsstund blev overrasket af en droneoperatør, der ville tage nogle panoramiske totalbilleder af byen Torzhok set fra oven.

Et af byens vartegn er klokketårnet ved siden af Borisoglebsky-klosteret, og hvis man filmer Torzhok fra oven, skal det naturligvis med i optagelserne.

Droneoperatøren skriver online at han først senere, under redigeringen, opdagede det knaldende par, og i optagelseren ses det også at dronen ikke er den eneste, der afbryder elskovsakten.

Midt i det hele kommer der nemlig en mand op i klokketårnet, og parret får derfor pludselig travlt med at nyde udsigten, eller i hvert fald lade som om de gør.

Se de afslørende optagelser i videoen over artiklen. Se flere folk der bogstaveligt blev taget med bukserne nede herunder:

Det portugisiske politi er efter dette par, efter de åbenlyst har sex i en park, mens en lille pige sidder ved siden af.

Verden på vrangen Politiet undersøger: Par har sex i park ved siden af lille pige  

Et brasiliansk kærestepar gav internetbrugere en ophidsende omgang live-underholdning, da de besluttede sig for at have sex på en bakketop. Parret vidste nemlig ikke, at der blev livestreamet fra netop det sted. Se det uheldige pars udskejelser her.

Verden på vrangen Par har sex på bakketop - de ved ikke der er live-kamera på!

Dette par var ligeglade med at blive opdaget eller filmet, da de valgte at hygge sig i vandkanten i det skandaleramte spanske ferieparadis Magalluf.

Samfund Ferieparadis forarger igen: Badegæster knalder i vandkanten

Denne canadiske bilist fik sig noget af en overraskelse, da han valgte at tage en smutvej hjem.

  Samfund Bilist tager smutvej: Så får han dagens største grin

34 kommentarer
Vis kommentarer