Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Dyrk sort sex med kinky sexlegetøj 

Ønsker I spændende og grænsesøgende oplevelser i sengen, så er fetich-legetøj den frække genvej

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Ordet fetich kan godt skræmme. Men bør det i realiteten ikke. I hvert fald ikke, når det kommer til såkaldt fetich produkter/fetish sexlegetøj. For i virkeligheden kunne man lige så godt anvende udtrykket kinky sexlegetøj.

Vi taler om en genre af meget forskellige sexlegetøjs-produkter, der helt pr automatik er med til at gøre det fælles sexliv mere spændende og kinky end ellers. Ligesom genrens produkter er med til at sparke døre ind til helt nye typer af sexlege. Både i og udenfor sengen. 

I takt med, at danskere har valgt at krydre sexlivet med mere mainstream sexlegetøj, så er interessen for kinky sexlegetøj (fetich produkter) også eksploderet – og særlig stor er interessen ikke så underligt for nyheder i genren.

Få her overblikket over de hotteste fetish sexlegetøjs nyheder

Bondage, kyskhedsbælter og piske
”Mange af produkterne har du sikkert allerede hørt om eller stiftet bekendtskab med, men her får du dem i helt nye udgaver. Det kunne for eksempel være piske og paddles, bondage og bideting, gagballs, masker, kyskhedsbælter og meget andet.”

Det fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med alle typer af sexlegetøj, der står bag specialsiden med de mange fetish nyheder – aka kinky sexlegetøj.

Videre om produkterne på siden skriver sexshoppen desuden:

”Vi ved, det er vigtigt at alle produkter er af høj kvalitet, når man eksperimenterer med denne form for sexlegetøj. Derfor udvælger vi altid modeller fra de allerbedste producenter i hele verden, når vi opdaterer vores sortiment med fetish nyheder.”

For 400 kroners sort sexleg
Har I som par endnu ikke prikket hul på de ”sorte sexlege” – altså taget skridtet ind i det såkaldte sorte univers, hvor kinky sexlegetøj i høj grad gør sig gældende, så kan det være en rigtig god ide at lægge lidt stille og roligt fra land.

Her kunne et underkastelse/dominans sæt meget vel være det helt rigtige:

'Obaie Take Control Bondage Sæt indeholder alt, I skal bruge til en mørk og fræk aften fyldt med underkastelse og dominans.

Halsbåndet, snoren og det frække bindesæt med tre D-ringe giver den dominerende part fuld kontrol over den underkastede. Brug de to manchetter til at holde den underkastede på plads og frarøv dem deres synssans med det elegante blindfold.

Lad dem vide, hvem der bestemmer ved at bruge den 54 cm lange ridepisk. Nyd den tilfredsstillende lyd, når det lækre imiterede læder rammer bagdelen.”

Det fortæller Sinful shoppen om deres eget produkt/sæt i genren, der endda kan erhverves til under 400 kroner for hele molevitten.

En god måde og mulighed for og prøve sig selv og hinanden af med en vifte af fetish sexlegetøj, uden at blive økonomisk ruineret af den kinky årsag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: