Annonce:
Annonce:

Efter 20 år som tester er mors dom klar: Dette sexlegetøj holder max

42-årige JoanB har testet over tusind produkter. Flere 'gamle' testvindere har hun stadig liggende i natbordsskuffen

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Salget af sexlegetøj stiger år for år, og nye smarte produkter finder konstant vej fra producent til bruger. Men lige som med musik, mode og motorkøretøjer er der sexlegetøjsklassikere, som holder den dag i dag.

Det mener sexblogger og legetøjstester Joanb, der er 42 år og mor til tre.

- Forleden dag slog det mig, at jeg i løbet af de sidste små 20 år har testet vanvittigt mange stykker sexlegetøj - og at jeg stort set har gemt det meste. Med mindre at noget var gået i stykker eller var så udueligt eller ubrugeligt, at det ikke var værd at gemme på.

Tanken opstod i forbindelse med endnu en heftig oprydning på loftet, hvor lidt mere sexlegetøj røg ud:

Annonce:

- Alligevel endte jeg med at beholde 15 propfyldte flyttekasser med legetøj, hvor næsten alle produkter er forskellige, forklarer JoanB, som ønsker at gøre opmærksom på, at nyt ikke altid er lig med bedst.

Der findes nemlig sexlegetøjsprodukter i handlen, som kom på markedet for både 5, 10 og (for det ikke skal være løgn) snart 50 år siden, som fortsat hører til blandt de bedste og mest effektive stykker sexlegetøj på markedet.

 JoanB kommer med eksempler herunder.   

20 år med sexlegetøj
I løbet af de 20 år, JoanB har beskæftiget sig med at teste, anmelde og skrive om nye sexlegetøjsprodukter, har hun blandt andet anmeldt for Rapports mandeblade, Tidens Kvinder og Side6.dk - samt ikke mindst på sin egen blog. 

Annonce:

- Det har været ret vildt på nærmeste hold at opleve denne her udvikling, sexlegetøjsbranchen igennem de sidste snart 20 år har gennemlevet. Folk i branchen har været sindssygt innovative. Nye og mere moderne vibratorer, dildoer og masturbatorer mv. er i en lang køre konstant kommet til og har skubbet andre og ældre produkter ud.

Og så alligevel ikke helt.

En lille andel af de gamle, der fortsat produceres og forhandles her i 2017, holder nemlig stadig 100 procent, mener JoanB.

- Det sætter streg under, at man ikke nødvendigvis kun skal gå efter de vibratorer, der netop er blevet lanceret, smiler sexlegetøjstesteren, der har en håndfuld af de lidt ældre produkter liggende i natbordsskuffen som egne personlige favoritter.   

50 år gammel klitorisvibrator
- Det første produkt, jeg vil fortælle om, bliver nok aldrig slået af pinden. Vi taler naturligvis om gode, gamle Hitachi Magic Wand. Klitorisvibratoren over alle klitorisvibratorer, som har været i handlen i snart 50 år – og som jeg selv kårede som testvinder lige i begyndelsen af 00'erne, da jeg testede sexlegetøj for Tidens Kvinder.

Annonce:

Det verdensberømte og super effektive stavmassageapparat var allerede dengang et pænt gammelt produkt. Den oprindelige Hitachi Magic Wand blev opfundet og udviklet engang i slutningen af 1960’erne. I dag findes der et utal af kraftige Wands-vibratorer, der udspringer af den gamle moder-wand. Et produkt, der helt klart fortsat batter og holder max, mener JoanB, der fortæller indgående om den her

Effektive Touch og svenske Lyla
- Klitorisvibratoren Touch fra producenten We-Vibe, var min testvinder i kategorien tilbage i 2013 - og er også et produkt, der fortsat holder max. I forhold til de store wand vibratorer er Touch en lille og simpel klitorisvibrator, men med nogle super kraftige vibrationer. Touch er i dag lige så ultrafed, som jeg husker den fra første gang, jeg havde den i hånden.

En tredje evergreen, som stadig hører til blandt de absolut bedste og mest lækre bækkenbundsæg, ifølge testeren, er designklassikeren Lyla fra den svenske producent af luksuslegetøj, LELO:

Annonce:

- Jeg har endda haft Lyla med i test to gange, i 2011 og 2013, og begge gange kunne jeg ikke andet end at kåre vibratorægget som vinder. Lyla er nok også et af de mest pålidelige bækkenbundsæg, når det kommer til de fjernbetjente af slagsen. Derfor er ægget det perfekte stykke sexlegetøj at tage med sig i byen, hvis man som par tænder på at lege sammen i det offentlige rum, uden at blive opdaget. Og samtidig være bombesikker på, at vibratorægget, kvinden bærer oppe i skeden, prompte reagerer på hans kommandoer på selv pæn lang afstand.

- Engang imellem, når jeg fx går en tur på Strøget i København, kan jeg da ikke lade være med at spekulere over, hvor mange par der mon hygger med de fjernbetjente æg i det offentlige rum.

Svanen aka søhesten
- Et fjerde yndlingsprodukt, jeg kårede som testvinder og samtidig til årets produkt til kvinder i Tidens Kvinder helt tilbage i 2009, er Delight fra tyske Fun Factory. På grund af vibratorens meget specielle og unikke form kaldes den også for 'svanen' eller 'søhesten'.

Delight er en ægte klassiker indenfor kategorien G-punkts vibratorer - og som den tyske producent nu snart har haft i produktion i 10 år.

- Det understreger, at det ikke kun er mig, men også rigtig mange andre kvinder verden over, som holder af at benytte den æstetisk udseende og effektive 'vibrator-svane'. Produktet er fortsat en af de absolut bedste G-punkt vibratorer, man i dag kan erhverve sig.

Annonce:

Selvsiddende Fifi
Joan har endnu en ældre ting i skuffen, rabbit vibratoren Fifi fra Je-Joue, som stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid.

- En vildt effektiv stimulations-kombi, jeg meget varmt vil anbefale, hvis man går efter at få en rigtig god orgasme. Fifi kan bare noget, der i min verden er et kæmpe plus - vibratoren kan nemlig sidde af sig selv. Den er såkaldt håndfri, som gør brugen af legetøjet så meget mere effektiv og afslappende.

- Derfor holder Fifi fortsat hele vejen og kan her i 2017 stadig give langt de fleste andre og mere moderne rabbit-produkter hård kamp til stregen.

Læs JoanB’s ord om Fifi, der blev kåret til testvinder i 2012, her.

JoanB vover pelsen og kommer med bud på fremtidens klassiker:

- Jeg ikke et sekund i tvivl om, at de forholdsvis nye klitorisstimulatorer, der pirrer og stimulerer via små trykbølger uden direkte berøring af klitoris, også vil være toppen af poppen om måske både fem og ti år. I denne kategori har jeg specielt et rigtig godt øje til Satisfyer, siger sexlegetøjsekspert JoanB.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: