Ejer af homoforretning: - Heteroseksuelle har fået øjnene op for os

Michael, der er medejer af homoware.dk, anslår at godt 10-15 procent af deres kunder er heteroseksuelle par

Trænger du også til inspiration? Ekstra Bladet tog en tur i homowares stand til messen og prøvede dét, der ifølge Michael, er det mest ekstreme ved standen.

Trænger du og din partner til at krydre sexlivet, kunne det være, at I skulle nytænke rollerne i sengeværelset. Flere og flere par tænker i hvert fald i de baner fortæller Michael fra homoware, da Ekstra Bladet tager en snak med ham til ’Erotic World’ i Valby Hallen. 

- Der er ganske mange straight folk, der har fået øje på de ting vi kan, som vores kollegaer – det kan godt være de kan det - men de gør det anderledes, siger han.  

Og det er der er en helt særlig årsag til ifølge ham. Som homoseksuelle ved de, hvad analsex er. Derfor hjælper de rigtig mange heteroseksuelle folk og par på vej.  

- Når er par kommer, er det kvinden, der så skal lære, hvordan hun kan gøre det rart for ham, når de kommer hjem, siger Michael. 

De har derfor også valgt at medbringe flere af de vovede ting til messen. Naturligvis fra det homoseksuelle segment, der ifølge medejeren har lidt mere ’at rutte med’.  

Hvis du trænger til inspiration eller bare vil se lidt af udvalget, kan du få en lille rundtur i deres forretning og se, hvad medejeren blandt andet er det mest ekstreme, de har at byde på.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen