Eksperternes råd til manden der vil give kvinden ekstra nydelse

Disse tips kan du bruge allerede i aften...

Signe guider dig igennem sin vulva.

-- Herover relateret Sexpert-tv fra arkivet: Det perfekte damehåndjob --

Kvinden er som bekendt et mysterium for manden, og det hjælper ikke, at hver en kvinde er unik, og at hendes lyster og laster varierer i forhold til cyklus og humør.

Ikke desto mindre kan man godt komme langt med disse små håndfaste tips og tricks, som den britiske sexterapeut Tracey Cox og den danske sexolog Katrine Berling leverer her:

Cox fokuserer på, hvordan man kan give en kvinden ekstra nydelse med fingrene, et damehåndjob, mens Berling koncentrerer sig om mandens tilgang.

En grundregel er ifølge Cox, at manden skal være langt mere blid overfor kvinden og især hendes klitoris, end en kvinde skal være overfor mandens  penis. Hvilket betyder, at han ikke kan tage udgangspunkt i, hvad han selv kan lide.

En anden vigtig grundregel er langsomt og jævnt. Hun bliver bare forvirret af for mange skift.

Sex & samliv Bliv superelsker med disse fem tricks

Tips & tricks
# Brug glidecreme og husk forspillet. Begynd med hele området og kast dig ikke over klitoris med det samme.

# Cupping - Læg en hånd om hendes køn, med håndflade med klitoris og fingrene pegende ned mod anus. Gnid langsomt i cirklende bevægelse.

# Når hun er blevet lidt ophidset, bevæger du fingerspidserne op og ned lang de indre og ydre kønslæber i langsomme glidende bevægelser, og du kan lige strejfe klitoris.

# Når hun er helt ophidset - det kan du høre på hendes vejrtrækning og lyde, og mærke ved, at hun blevet våd og åben, kan du begyndte at fokusere på klitoris, Med en finger kører du rundt om den, og ned mellem de indre kønslæber og tilbage igen.

# Lad hende vise dig, hvad hun kan lide, ved at hun lægge sine hænder på dine - og styrer dem i forhold til tryk og hastighed.

# Hvis du er for hurtig og hårdhændet, eller er for direkte på klitoris for tidligt, bliver hun følelsesløs i stedet. Fokuser kun entydigt på klitoris, når hun er ved at komme.

# Vibrationer - læg tre fingre ved toppen af de indre kønslæber, vibrer dine fingre hurtigt, men blidt, gerne i en cirkulær bevægelse.

Foto: Shutterstock Sex & samliv Vil du være god i sengen? Så skal du blot kunne denne ene ting

# Penetration - de flest kvinder kan lide at få en finger eller to ind, langsomt ind og ud i begyndelse. Du kan med fordel stimulere klitors eller hendes bryster imens. Alternativt kan du kilde hendes klitoris med tommelfingereb på den hånd, du fingerpenetrerer hende med. Så er den anden hånd fri til resten af kroppen. Dette skal ske relativt sent i forløbet, så du skal ikke stoppe med mindre hun tydeligt indikerer det.

# Find eventuelt hendes g-punkt med to fingre. Det ligger cirka fem centimer op i skeden, ud mod kønsbenet. Det er primært følsømt overfor rytmiske tryk. Du kan samtidig prøve at presse let med flad hånd på området lige over kønsbenet.

# Ligesom mange kvinder orgasmer er lidt længere undervejs end mænd, varer de også lidt længere. Derfor skal du fortsætte med den behandling, indtil hun trækker sig.

Sex & samliv Nu kan du blive en bedre elsker

Sex & samliv Bliv superelsker med disse stød

Pres
Sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling ved, at manden gerne vil være en god elsker:

- Nogle gange presser vi han selv så meget, at han kommer til at gøre sig selv nervøs. Han tænker: 'Hvad skal jeg gøre for, at hun kommer, hvad skal jeg gøre for, at det er godt for hende? Hvad nu, hvis hun ikke tænder på mig..?'

- I virkeligheden er en god elsker en, der hviler i sig selv, er åben og nysgerrig og til stede, mere skal der ikke til Så hvis du er en af dem, der kan være lidt nervøs, når du er sammen med en pige, så har jeg her tre gode råd til dig.

Usikker
Fortæl hende, at du er lidt usikker. Når vi taler om den lyserøde elefant i rummet, bliver den altid mindre. Selv om vi ikke fortæller, at vi er nervøse, så vil vores partner ofte mærke, at vi er det. Men da det ikke er italesat, så kan hun måske ikke helt sige, hvad det er, som virker underligt, hvilke vil gøre hende usikker. Så har vi ikke kun en person, der er usikker, vi har to.

Spørg
Vær ikke bange for at spørge. Hvem er den bedste guide til en kvindes krop? Det er kvinden selv, vi er alle sammen forskellige og hvad den ene godt kan lide, kan den anden måske ikke lide, så være endelig ikke bange for at spørge til råds. Er det godt, er der noget, du kunne tænke dig?

Nysgerrig
Vær nysgerrig og nærværende. Mange tror, at en god elsker, det er ham, der kan give kvinden en orgasme. Men der er noget, der er meget mere sexet, og det er tilstedeværelse. Når du prøver at få en kvinde til at komme, så er du i teknik-mode oppe i dit hoved, du mærker ikke mig selv - eller hende.

Når du derimod skaber nydelse, så er du i berøring, du nyder selv at give, du er tilstede i det, du gør, uden at prøve at nå et mål. Du skaber intimitet og nærvær.

Katrine Berling erkender, at der findes kvinder, der er krævende:

- Den slags kvinde kan blive irriteret på en mand, der ikke lige kan præstere. Lad hende ikke slå dig ud, hende er du alligevel ikke interesseret i at være sammen med. Find en kvinde, der er sød og åben kvinde, der kan hjælpe dig på vejen, så I sammen kan gøre det trygt og godt. Og husk - vi bliver alle bedre, hvis vi øver os.

HERUNDER FORTÆLLER SEXOLOG SIGNE V. BENTZEN, HVAD DEN GODE ELSKER KAN:

8 kommentarer
Vis kommentarer