Ekstra Bladet på erotikmesse: Analspuler er en storsællert

Anal skyllestav er blandt årets storsællerter. Se hvordan den fungerer og hvad den bruges til herunder

Se med her

Fredag eftermiddag åbnede Valby Hallen dørene til sex- og erotikmessen Erotic World, og Ekstra Bladet var naturligvis med da det skete.

Tidligt fredag var fremmødet endnu ikke prangende, men det gav til gengæld Ekstra Bladets udsendte reporter mulighed for at kigge sig grundigt omkring i de mange forskellige stande og få sig en lille snak med folkene bag.

I en af disse stande står Michael fra Homoware, Skandinaviens største shop for homoseksuelle mænd, og han fortalte gladeligt om hvem der typisk besøger Homoware-standen i løbet af weekenden, og hvad de sælger mest af.

En af butikkens bestsellere er en såkaldt anal skyllestav, og hvis du, ligesom Ekstra Bladets reporter, ikke helt ved hvordan sådan en fungerer, så er der hjælp at hente i klippet over artiklen.

Ekstra Bladets reporter overtalte nemlig Michael fra Homoware til at vise hvordan den anale skyllestav fungerer, og ikke mindst fortælle hvad den bruges til.

Bliv klogere på Homowares kundekreds under Erotic World, og hør hvordan en anal skyllestav fungerer, i klippet over artiklen.

Her kan du se højdepunkter fra messens start fredag eftermiddag
Se et klip fra messen sidste år her (Video: Jonas Ryefelt)

25 kommentarer
Vis kommentarer