Annonce:
Annonce:

En rigtig mand ta'r den selv bagi

Klumme: Manglende analkundskaber er en katastrofe, mener coach

Faktisk er der tre grunde til, at mænd, der dyrker analsex, er mest attraktive, mener Lucy Vittrup. (Foto: shutterstock.com)
Faktisk er der tre grunde til, at mænd, der dyrker analsex, er mest attraktive, mener Lucy Vittrup. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Du bliver ikke en rigtig mand, før du har fået den i røven.

Det mener coach og forfatter Lucy Vittrup, der i denne klumme går i dybden med analsex - til mænd:

Til en frokost for kort tid siden fortalte en kvinde mig, at hun for nylig var stoppet med at date en flot, begavet karrieremand midt i 30’erne, fordi han på anden date havde bedt hende tage ham analt med en strap-on dildo.

I bedste 'Mads & Monopolet-vis kastede vi os ud i heftig diskussion om, hun skulle eller ikke skulle give ham den nydelse, når nu han bad om det så direkte.

Michelin-sex: Få endnu bedre sex - uden at stikke den ind

Inden vi går videre, så lad mig slå fast, at alt, hvad jeg skriver i denne klumme, er med udgangspunkt i konsensuel analsex udført af mennesker, som har lært at dyrke analsex rigtigt.

Annonce:

Analsex er ikke for amatører - og det er en massiv katastrofe, at der ikke er mere bred information om, hvordan man gør. Hvis man gør det forkert, kan det opleves som et voldsomt fysisk og personligt overgreb.

Gør dig selv og andre den tjeneste at lære dig selv analsex’ens abc. Selvom du har haft analsex før, så er der sikkert stadig nogle ting at lære.

Alt hvad du skal vide om analsex

Otte sexzoner du bør kende på din mand

Så vilde er vi med anal

Sådan gør I analsex til supersex

Tilbage til frokosten og diskussionen: På et tidspunkt i debatten spørger en af de andre mig, om min erfaring er, at mænd, der forstår sig selv som heteroseksuelle, og som gerne vil knaldes i røven, mest er sådan nogle feminine, bløde typer.

Bøsserøve, var han tæt på at sige.

Hvad jeg svarede, kommer jeg ind på længere nede i klummen. Lad mig dog afsløre, at jeg på dette tidspunkt var godt på vej op mod det røde felt.

Personligt mener jeg, at mænd, der ikke har prøvet at være modtagere, ikke helt er rigtige mænd.

Annonce:

De fleste af dem, jeg kender, vil da også vide, at det er tema, jeg altid relativt hurtigt kommer ind på i mit private liv, når jeg møder nye mennesker uanset, om de interesserer mig seksuelt eller ej.

Det er der nogle gode grunde til. Faktisk er der tre grunde til, at mænd, der dyrker analsex, er mest attraktive:

Udfordring fra 43-årige Linda: Tør du få den ultimative orgasme

1: Tolerance
Mennesker, som er åbne over for at udforske deres seksualitet, interesserer mig, fordi jeg har opdaget, at der er en klar sammenhæng mellem seksuel åbenhed og tolerance og generel menneskelig åbenhed og tolerance.

Hvis du er så åbensindet, at du udforsker analsex med dig selv som modtager, så ved jeg, at du er et åbent menneske. At du har modet til nysgerrigt at udforske den sårbarhed, som er forbundet med at bryde tabuet på det mentale plan og rent fysisk få en pik eller dildo op i din anus. At du har valgt bevidst at lære dig selv at kende. Gider jeg godt at være tæt på sådan en mand? Ja tak. I alle livets forhold - også professionelt.

Find Gud gennem røven

Annonce:

2: Sårbar
 At dyrke analsex er en livsforandrende oplevelse, der giver intens erfaring med overgivelse og sårbarhed på et helt andet niveau end ved vaginalsex. At dele sårbarhed og overgivelse med en seksuel partner, som du har tillid til, øger også ligeværdet i din relation uden for det seksuelle rum.

Mange mænd vil gerne dyrke analsex eller i det mindste prøve det. Som regel går ønsket én vej: At få lov til at trænge ind analt på sin partner. At være aktiv, som det hedder.

Men hvad ville der ske med balancen, hvis manden også lod kvinden trænge ind i sig? Hvis han oplevede at være passiv? Hvis han fx en dag lægger sig på ryggen i sengen og overgiver sig til den nydelse, som det er at lade kvinden trænge ind i ham med en dildo eller flere fingre og fx massere hans prostata, indtil han forsvinder i ekstase?

Min erfaring er, at der kommer en anden form for ligeværd, når man også udtrykker den ligeværdige kommunikation med kroppenes måde at interagere på. Det gør forholdet meget mere harmonisk. Også uden for sengen. Måske især uden for sengen.

Annonce:

Når begge penetrerer og lader sig penetrere. Så sker der noget i balancen - også psykologisk - som ellers ikke sker med almindelig pik-i-fisse-sex.

Danske kvinder afslører: Derfor er analsex frækt

3: Angst
Mænd, der er panisk angste for at blive kærtegnet eller trængt ind i analt, er der noget ikke-maskulint og ikke-attraktivt over.

Dels er der noget usexet over den angst, nogle mænd har, for at man skal tro, at de er 'bøsser'.  Det lugter af fordom og af frygt for at komme i kontakt med sig selv. Der er så tæt forbindelse mellem den, du er som menneske, og den du er seksuelt. At frygte sin seksualitet er at frygte at være et helt menneske. Gider du at være tæt på en, der er bange for at være et helt menneske? Ikke jeg.

På det fysiske plan er der noget trist i, at man er så sammenlukket i en del af sin krop, som er skabt til dyb nydelse. Mænd har deres prostata – kvinder har deres nervetråde.

Annonce:

I sproget har vi vendingerne at være anal, eller at være en 'tight ass '. Hvem har lyst til at arbejde sammen med eller være venner med en tight ass?

Nej, vel. Billedet af personen, der virkelig klemmer hårdt sammen i numsen, viser det med al ønskelig tydelighed. Du kan prøve at gøre det nu. Måske vil du lægge mærke til, at når du klemmer sammen, så vil din kæbe og mund sikkert også spænde. Alting forkramper. Har du lyst til at være sådan en person?

Ikke jeg. Det er i alle fald det fuldkommen modsatte af at give slip, at nyde, at være åben med alle sine sanser.

Derfor skal du prøve den omvendte analsex

Vatpikke
Da jeg til frokosten havde afleveret mine gode grunde til at mænd, der nyder at blive taget analt er mere attraktive, så kom min vens spørgsmål.

Lucy, er mænd, der gerne vil have analsex, ikke i virkeligheden nogle vatpikke?

Han var i diskussionen blevet overrasket over, hvor udbredt det tilsyneladende er, at mænd har sex med sig selv - og ønsker at blive taget - analt.

Annonce:

Svaret er et rungende nej. Mænd, der gerne vil være modtagere i analsex, er ikke vatpikke.

Tværtimod.

De heteroseksuelle mænd, der har haft analsex som modtagere, og som ikke er panisk angste for at få noget op i deres røv, er tværtimod generelt mænd, jeg oplever som stærke, maskuline mænd, der hviler uhyre tungt i deres seksualitet.

Ikke på en hø-hø-hø-agtige teenage måde. Men på en moden og seksuelt sikker måde.

Måske er det ikke så mærkeligt. Fordi måske kræver det også et mod at udforske sin 'analseksualitet,' som mange ikke er i besiddelse af. 

Mænd, der har prøvet at have analsex som modtagere, er mænd, der har gjort sig umage med at lære sig selv at kende.

Få weekendsex på en hverdag

Mænd, der tør stå ved sig selv.

Mænd, der kan tage styring og træde i karakter med at udtrykke deres behov

Annonce:

Mænd, der har modet til at rejse sig op i en forsamling og sige, hvad de virkelig mener.

Mænd, der er seksuelt udviklede og dermed menneskeligt udviklede.

Endelig er mænd, der kender til deres egen krop og nydelse - herunder hvordan det er at få prostataorgasme - mænd, der har mere udviklet fornemmelse for sanselighed og livsnydelse generelt.

En mand, der er parat til at være modtager i analsex, er derfor måske mere tæt på at have connection mellem deres køn, hjerte og sind. Han er en mand, der måske ikke er mere lykkelig, men i alle fald en mand, der lever mere bevidst på alle planer i sit liv.

Nadia giver mænd analsex

Lucy Vittrup arbejder helst med mænd, der er åbne for analsex.
Lucy Vittrup arbejder helst med mænd, der er åbne for analsex.

Fordomme
Alligevel er der så mange fordomme.

En af klassikerne, der også er hårdt bakket op af religioner verden over, er, at analsex i virkeligheden er unaturligt og beskidt.

Annonce:

Til det kan jeg sige, at der ikke er noget mere unaturligt eller beskidt over analsex, end der er over almindelig oralsex (fer er selvfølgelig fundamentalistiske dele af de fleste religioner, som også mener, at det er urent. Men dem springer jeg lige over her.)

Menneskets seksualitet strækker sig langt forbi forplantning. Vi er jo netop udstyrede med en krop, der med rette opmærksomhed kan transformere sig til en stor erogen zone. En krop, der kan give orgasmer ved den blotte berøring eller ord fra en elsket. Ordorgasme for eksempel…

Hvorfor skulle dit numsehul ikke være en ligeværdig del af din erogene krop? Og hvorfor skulle den prostata, som med rette massage kan give mænd en out of this world orgasme, være et særligt organ, som skal i skammekrogen for sin placering, og derfor ikke må stimuleres til inderlig nydelse?

Annonce:

Analsex er ganske vist ikke en måde at få børn på - men det er ligeså naturlig en del af sanselig nydelse som al mulig anden intim kontakt. Og med den intime kontakt, som er forbundet med analsex, følger en mulighed for udvikling og personlig transformation, som jeg personligt tror på tjener ikke bare dig selv, men dine relationer og ja, dermed også verden.

Så kære kvinde med manden, der gerne vil tages analt. Måske skal du hoppe i den strap-on en enkelt gang eller to og se, hvordan det er. Hvem ved, måske kan du lide det. Måske vil det skabe dybere forbindelser stærkere relationer. Måske det endda vil bidrage til at gøre din date til et endnu bedre menneske…

Lucy Vittrup er performance-coach, cand. mag. og forfatter til bogen 'Erogi – Gør din seksualitet til din personlige styrke'. Hun har bl.a. været coach på X-Factor, Vild med Dans m. fl. og var initiativtager til det første organiserede coachtilbud til DR-værter.  Hun holder foredrag og kurser. Læs mere på erogy.com og på facebook.

Vittrup har tidligere skrevet disse klummer:

Michelin-sex: Få endnu bedre sex - uden at stikke den ind

Klumme: Har du hørt din mor stønne?

Knald mig og pas på mig

Så kald den dog en pik

Klumme: Har du hørt din mor stønne?  

SEXPERT-TV: Sådan får du mere erotisk energi

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: