Er dette den mest perverse dildo nogensinde?

Ja, dette er lige præcis, hvad du frygter det er...

Lort er moderne: Lortetransplantationer er det nye sort i sundhedsforskningen, og bøger om tarmen bliver sprøjtet ud som diarre.

Foto: Colourbox Videnskab Lorte-forskning skal afhjælpe toiletproblemer

Giulia Enders har skrevet bogen 'Darm mit Charme. Alles über ein unterschätztes Organ' (Tarme med charme. Alt om et undervurderet organ, red.) her fortæller hun om, hvordan vi i vesten gør det helt forkert, når vi går på toilettet for at lave stort. (Modelfoto: Colourbox.com) Sundhed Vi har siddet forkert på toilettet hele livet

Men uanset hvordan denne her serveres, vil den gå over stregen for de fleste.

Så vi kan lige så godt lade være med at pakke den ind:

Her er lortedildoen for scat-elskere.

Scat har i denne sammenhæng ikke noget med sangtypen af at gøre, men derimod med, hvad der kommer ud i den anden ende: Scat er i sex-sammenhænge afføring.

Folkene på sitet med det sigende navn uberkinky.co.uk giver Oxball Log følgende ord med på vejen:

Hav en fest med din fæces, og lad Oxball Log sprede glæde over din dag. Det er et lorteformet dildo, der helt sikkert giver dig en god mavefornemmelse. Den har har endda en ekstra minilort til klitoris- eller mellemkødsstimulation. Den er let at vaske og laver ikke bremsespor.

Og så er den lugtfri.

Sitet foreslår, at man også køber glidecreme til indføringen og særlig spray til rengøringen. Pris: Små 600 dask.

Når du nu alligevel er inde på uberkinky.co.uk og er blevet svært nysgerrig på deres særlige varelager, foreslå vi, at du ser nærmere på Mike's Spikes. Et tortur-instrument i familie med jernjomfruen - blot kun for penis.

Man stikker sin penis (eller sin slaves) ind i røret med de 28 spidse skruer, der hver især med justeres. Det ultimative kyskhedsbælte. Kan også bruges til pungen.

Det anbefales, at man først læser manualen 'Family Jewels - A Guide To Male Genital Play And Torment,' så man har fuld kontrol over torturen af familie-juvelerne...

Er du mere til stikkende smerte over hele kroppen? Så er Five Head Wartenberg Pinwheel nok mere dig. Et femhovedet nåletorturinstrument, der nok skal få blodet til at koge og eventuelt løbe, hvis du presser hårdt nok. Kan også bruges til kønsdele:

Faktisk er der tre grunde til, at mænd, der dyrker analsex, er mest attraktive, mener Lucy Vittrup. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv En rigtig mand ta'r den selv bagi Sex & samliv Det mest latterlige sexlegetøj
Sex & samliv Verdens dyreste sexlegetøj

Sex & samliv Danmarks særeste sexlegetøj

15 kommentarer
Vis kommentarer