Er du dildo-sky: Tag med til sexlegetøjs-himlen

Tre kvinder søges til optimal opstart på sexlegetøjsbrug

Joan ringer - du spiller. Eller måske venter Joan bare på kvinder, der vil med i legetøjshimlen.
Joan ringer - du spiller. Eller måske venter Joan bare på kvinder, der vil med i legetøjshimlen.

Kom på tur i legeland for voksne.

Sådan lyder det fra danske legetøjstester, der efterlyser tre kvinder, der har ingen eller meget lidt erfaring med sexlegetøj. Kvinderne kommer nemlig på tur til landets største webshop med sexlegetøj.

Her vil de blive vejledt i at komme bedst muligt fra start - og får produkter med hjem, så sexlegetøjs-teori og gode legeråd kan omsættes til praksis derhjemme.

- Det bliver en spændende og lærerig dag. Så jeg glæder mig rigtig meget til turen. I første omgang skal jeg dog have kontakt til tre kvinder, der ønsker at komme med - og som er klar på udfordringen med at prikke hul på brugen af sexlegetøj. 

- Jeg ønsker at finde frem til en kvinde i alderen 18-30 år, en i alderen 30-50 år, og den sidste skal være + 50 år. For blandt andet at finde ud af, om ens alder har en større eller mindre indflydelse på, hvad man tænker og synes om de produkter, jeg i samarbejde med sexshoppen sinful.dk præsenterer dem for og fortæller dem om.

Læs hvordan du med på tur til sexlegetøjs-himlen her

- Og nej, ingen spørgsmål er hverken dumme eller pinlige. Meget hellere og spørge en gang for meget end for lidt. Specielt når man måske aldrig har haft en dildo eller en vibrator mellem hænderne tidligere, siger sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB, der i forbindelse med arrangementet har allieret sig med Mathilde MAckowski, der har været med til at grundlægge og gøre den dansk/nordiske webshop til, hvad den er i dag.

Så det er to piger, der om nogen har erfaring med og kendskab til sexlegetøj, som kommer til at guide og vejlede trekløveret, der skal på heldagstur til Silkeborg.

Vigtigt med positiv begynder-oplevelse
- Har man overhovedet ingen erfaring med sexlegetøj, så hellere æde kamelen og spørge en professionel til råds. I stedet for at risikere at investere i et mere eller mindre vilkårligt produkt, der efter et måske kort og kikset forsøg på at bruge det, fluks ender med at ryge i skraldespanden eller på loftet, siger Joan.

- Og har man først har en mindre tilfredsstillende oplevelse med sin første dildo eller vibrator, så er løbet måske kørt. Og det er altså synd. For havde vedkommende fået en god vejledning i valg af produkt og måden, man bedst og mest effektivt benytter det på, så kunne udfaldet formentlig have været et helt andet - og meget mere tilfredsstillende, bogstaveligt talt.

- Desuden handler det i høj grad også om at vænne sig til den vibrator, man nu har investeret i - og her koster nogle af de mest populære måske 1000 kroner eller mere. Men smider jo heller ikke sin nye smartphone i skraldespanden, fordi man efter to minutter ikke lige har 100 procent styr på alle produktets funktioner og muligheder, fortsætter sexlegetøjseksperten.

Hun efterlyser kvinder, som er legetøjsnysgerrige og som heller ikke er bange for at fortælle om deres oplevelser. Besøget vil nemlig blive videofilmet og skrevet om.

- Mit motto er: 'Hvorfor lide for skønheden, når du kan onanere dig smuk? Og det mener jeg helt bogstaveligt. Sex gør også smuk, og det samme gør brug af sexlegetøj, som et krydderi. For dildoer, vibratorer og masturbatorer bør kun være et krydderi. Et krydderi på sex med sig selv og/eller hinanden.

Læs hvordan du med på tur til sexlegetøjs-himlen her

Danskere: Sådan onanerer vi

Test af interaktivt sexlegetøj til par

Onaner hver dag i maj: Joan giver dig en hjælpende hånd