Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Er sex virkelig sundt?

Derfor kan du blive sundere og gladere ved at dyrke mere sex

Annonce:
Følg Sex & Samliv

De fleste nyder at dyrke sex, fordi det føles dejligt, men kan det også gøre en forskel for dit faktiske helbred?

Flere studier viser faktisk, at sex er rigtig sundt og kan bringe mange helbredsmæssige fordele med sig.

Det er måske ikke så overraskende, at mere sex er godt for dit psykiske helbred. Der udløses blandt andet kemikalierne dopamin i hjernen, som er stærkt relaterede til vores belønningscenter, samt endorfiner som er med til at nedsætte stress. Det betyder altså, at vi bliver gladere, når vi har sex.

Det er dog ikke kun på et psykisk plan, at sex bringer fordele med sig. Flere studier viser også, at sex er forbundet med en højere levealder og et bedre fysisk helbred. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at dyrke så meget sex, som overhovedet muligt.

Du kan starte med at læse dette blogindlæg om, hvordan du får mere ud af sex og gør det hele lidt sjovere.

Sådan sætter du gang i sexlivet derhjemme
Hvis du gerne vil forbedre dit helbred med mere sex, men det står lidt trægt til derhjemme, er der flere metoder, du kan benytte, for at få liv i lagnerne.

En af de bedste løsninger til at gøre sex sjovere og øge både din og din partners lyst er at smide noget sexlegetøj ind i ligningen.

Det kan hurtigt sætte skub til tingene, hvis I er villige til at udforske hinandens lyster og teste grænser derhjemme. Det skaber en ny form for spænding, som giver jer lyst til at kaste jer over hinanden dagligt for at afprøve det nye legetøj.

En god måde at komme i gang med at udforske hinanden på og lære mere om de fantasier, der gemmer sig, er ved at prøve et erotisk brætspil.

Det kan for eksempel være Monogamy, som giver jer muligheden for at udfordre hinanden og komme helt tæt under en, knap så børnevenlig, spilleaften.

 

I kan også anvende noget mere simpelt sexlegetøj i form af vibratorer og masturbatorer, som kan bruges både alene og sammen med en partner. Det kan gøre for- eller efterspillet endnu frækkere, hvad end du hjælper din partner på vej eller lader dem blive tændt af at se dig bruge udstyret på dig selv.

Prøv for eksempel den anerkendte rabbit vibrator fra Amaysin, som lige nu kan findes til nedsat pris på sexshoppen Sinful.

 

Hvis I er lidt mere modige, kan I bevæge jer ind i BDSM-universet. Her finder I et hav af både bløde og hardcore muligheder. Det kan være alt fra “uskyldige” håndjern til gags og bondage.

Se Sinfuls Happy Sex kampagne med sexlegetøj til par, mænd og kvinder og find alt, hvad I skal bruge til at sætte gang i sexlivet.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: