Annonce:
Annonce:

Er Tinder for tam? Så er kinkd måske lige dig

På dating-app kan du finde andre, der interesser sig for dominans, smæk og gummi

Har du lyst til sort sex, kan du måske finde ligesindede på ny app. Foto: shutterstock.com
Har du lyst til sort sex, kan du måske finde ligesindede på ny app. Foto: shutterstock.com
Annonce:
Følg Sex & Samliv

På ugentlig basis dukker der nye datingapps op. Bagmændene drømmer alle om at få en bid af Tinders datingkage, men det lykkes kun yderst få at bide sig fast for alvor.

Et af de nyeste tiltag på markedet, hvor de håber at give andre smæk, er Kinkd. Som navnet antyder, er det i høj grad et nicheprodukt, som henvender sig til BDSM- og fetich-folket.

Skaberen, der helt i tråd med det mørke og hemmelige univers kun går under navnet  John, udtaler ifølge metro.co.uk:

- Ideen med Kinkd er at hjælpe kinky mennesker med at finde hinanden, så de kan få lidt kink i soveværelset.

Eller måske fangekælderen, kunne man tilføje.

- Samfundet er blevet mere åbent og accepterende overfor kink. Nu ser man det som noget sjovt og positivt og ikke som noget slemt og beskidt.

Danskerne dyrker ekstra meget s/m: Se hvor i landet

Annonce:

Ifølge den britiske tabloidavis skal man verificere sin konto ved at uploade billede af sit pas eller kørekort. Det ser dog ikke ud til at være tilfældet i den danske version, som redaktionen har afprøvet. I hvert fald ikke i selve indmeldelsesfasen, der ikke som Tinder er forbundet med din facebook-profil.

Foto: Skærmbillede
Foto: Skærmbillede
 

Udfordring
Uanset hvor god en ide og hvor velfungerende et datingsite eller en app er, så har alle nye tiltag på markedet en voldsomt stor udfordring:

Volumen.

Eller rettere sagt: Mangel på samme. Som bruger er det jo dødens pølse at være blandt de første - som at komme til alt for tidligt til singlefesten, hvor ekkoet runger i det alt for store lokale. At der er plads i baren og ingen kø på toilettet, opvejer ikke, at stemningen er lidt flad, fordi der kun står et par andre forkølede eksistenser i den anden ende og skuler.

Således også med Kinkd. Vi kunne kun finde to andre i skrivende stund (en formiddag primo juni).

En af de få danske profiler vi fandt på appen. Foto: Skærmbillede
En af de få danske profiler vi fandt på appen. Foto: Skærmbillede
 

Nu er det ikke kun for folk med hang til gummi og smæk – kinkd henvender sig også til swingere:

Annonce:

’Uanset om de søger venner, romantik, swingere og uforpligtende sex, så kan Kinkd hjælpe dig med at finde lokale kinksters og swingere, som du kan dele dine feticher og kinks med,’ skriver sitet.

Så måske der med tiden kan komme medlemmer nok.

Kinkd er gratis i iTunes og Google Play.

Blogger: Mit liv som swinger

Gratis er også de mange mere eller mindre lukkede hemmelige kinky grupper på facebook, som man også kan bruge som datingplatform.

For eksempel har den lukkede gruppe BDSM-SM-BONDAGE  -  Danmark mere end 4000 medlemmer.

Også scor.dk har en platform for sort sex, som de kalder Scor Dark. Og så er der selvfølgelig swingerdating.dk og swingeren.dk, som begge også har kinky profiler. Desuden kan man finde ligesindede i bdsm.portal.dk, som er en fælles side for Det Sorte Selskab, Excess Club og Foreningen SMil København.

Du kan finde en relativt grundig guide på sadistenstoolbox.dk her

Primalsex er det nye sort

Annonce:

Single og pervers
Den danske psykoterapeut og sexolog med speciale i sort sex Dorthe Holbek har tidligere fortalt Ekstra Bladet, hvad du skal gøre, hvis du er single og pervers og vil have en kæreste:

Sætter man sig totalt fast på, hvordan ens kvinde eller mand skal være, og hvad de skal gøre ved dig, så bliver det umuligt at finde, forklarer Dorte Holbek.

1. Find et netværk, hvor der er en sandsynlighed for, at der gemmer sig nogle kinky mennesker. Som ikke ville blive ALT for skræmt over din fetich/lyst/fantasi. Sælg dig selv godt: hvis netværket er virtuelt, et godt ansigtsfoto, et godt erotisk foto og en inviterende tekst. Kvinder tænder på ord, poesi, drømme. Og på at du ser hende. Kommenterer HENDE. Fantaserer om HENDE.

Hvis du er kvinde, gælder det samme. Du kan bare være meget mere direkte. Både i billeder og ord. HUSK mænd er glade for noget VISUELT. Mænd læser ofte ikke teksten, men ser billeder.

Annonce:

2. Når der er kontakt, så vær en omsorgsfuld og nænsom, generøs og poetisk dater, der inviterer din udsete ud på noget fantastisk, som i første omgang ikke er seksuelt. I har brug for at tale sammen, hvis I skal være kærester.

3. Er der bare et sammenfald af ting, I tænder på, så begynd forsigtigt at lege med dette på næste date. I er sammen om denne rejse. Det er ikke bare dig, der skal have din partner hen et sted, der ligner det billede, du så i et pornoblad for 10 år siden og fik din første orgasme til.

Sex i '17: Gør plads til det her i din seng

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: