Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Få en tykkere, længere og mere holdbar penis

Med et penis sleeve kan drømmen om en noget større og mere holdbar penis blive til virkelighed

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sexlegetøj er så langt fra kun vibratorer, dildoer og bolledukker. Sexlegetøj dækker over i hundredvis, hvis ikke tusindvis af forskellige typer af produkter, der på den ene eller anden finurlige facon kan bidrage til at krydre og optimere ens onani og sexliv.

Og mere og mere kommer løbende til – så søg og du skal finde netop de stykker sexlegetøj, der kan gøre tricket for netop dig/jer.

Her er danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med alle tænkelige typer af produkter, det klart mest optimale sted at indlede jagten.

Og så til den enkle og lynhurtige metode til at få (endnu mere) at glæde og fornøje ham eller hende derhjemme med.

”Faktisk slår du hele tre fluer med ét smæk, hvis du tager det helt rigtige penis overtræk på, når der skal dyrkes lagengymnastik. Hvorfor? Fordi det helt unikke ved et penis sleeve er, at det både giver dig ekstra bredde, længde og meget hårdere og mere holdbar rejsning. Og helt ærligt, hvilken mand - eller kvinde, for den sags skyld - drømmer ikke om det? Et sleeve er en slags hylster, som du monterer på din egen penis, når du er erigeret.”

Sådan fortæller Sinful-shoppen, der i denne boldgade/sexlegetøjsgenre har et meget stort antal varianter af sleeves på hylderne, der alle føjer mere længde og tykkelse til det, man nu engang allerede selv råder over.

Derfor vælger en del mænd da også at have en hel lille samling af forskellige penis sleeves liggende klar til action derhjemme. Alt afhængig af både egen og partneres lyst på dagen. Også her gælder det jo om ikke at gå ned på udstyr. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce:
Annonce: