Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Få længere og tykkere penis på 10 sekunder

Penis sleevet øger størrelsen af penis og booster mandens selvtillid i sengen. Den modtagende sexpartner kan glæde sig over en både længere og tykkere penis

Annonce:
Følg Sex & Samliv

At have en mindre penis er ikke altid ensbetydende med, at det genererer en. Eller at man oplever mindreværd af den årsag. 

At benytte et penis sleeve er derfor ikke nødvendigvis lig med, at man ikke er tilfreds med, hvad man nu engang er blevet født med. Det kan lige så godt handle om at tilføre sexlegen noget nyt, spændende og anderledes – for både den givende og modtagende part.

Og har man først taget hul på at krydre sexlivet med et penis-hylster så kommer der hen ad vejen som regel også flere til – og der er rigtig mange variationer at vælge imellem.

Sleevet monteres på penis
'
Et sleeve er en slags hylster, som du monterer på din egen penis, når du er erigeret. Det helt unikke ved et penis sleeve er, at det både giver dig ekstra bredde, længde og meget hårdere og mere holdbar rejsning. Og helt ærligt, hvilken mand - eller kvinde, for den sags skyld - drømmer ikke om det?”

Det skriver og spørger danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj. Herunder en bred vifte af meget forskellige penis sleeves.

Som fx Sinfuls eget Vibrerende Penis Extender Sleeve, der ikke ”kun” giver større penis. Sexlegetøjet er nemlig med vibrationer, der under sexaktivitet stimulerer både ham og hende. Eller ham og ham.

Om dette produkt, der er med 10 vibrationsmønstre, fortæller online sexshoppen blandt andet følgende:

”Det øger din stamina og størrelse til stor glæde for alle parter. Sleevet har et hul til kuglerne, der sikrer, at det sidder godt fast, uanset hvor vildt det går for sig. Strukturen på sleevets inderside og yderside stimulerer både dig og din partner ved bevægelse. Den medfølgende bullet vibrator har 10 forskellige vibrationsmønstre og tilfører en ekstra pirrende dimension til legen.”

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: