Få sandheden om kvinders orgasmer her

Hver femte kvinde kan få skedeorgasme, viser undersøgelse

Sexpert-tv: Den gode elsker - sexteknikker

-- Over artiklen her relateret Sexpert: Sexteknikker han burde mestre --

Hvad giver egentlig kvinder orgasme? Er det nok med en stiv pik i vagina, eller skal klitoris stimuleres?

De eviggyldige spørgsmål stillede to sexforskere sig selv og ikke mindst mere end 1000 repræsentativt udvalgte amerikanske kvinder.

Svarene er blevet publiceret i Journal of Sexual Medicine, hvor det også afsløres, hvilken slags genital stimulation kvinderne finder dejlig.

Helt i tråd med mange andre undersøgelser viser det sig, at en ud af fem kvinder kan få orgasme med penis-i-skede-sex alene. Og en af tre kvinder skal have klitoris stimuleret for at opnå klimaks.

Det fremgår ikke, om skedeorgasmekvinderne også kan få orgasme af klitoris-berøring alene.

Generelt er der stor variation i, hvordan kvinderne vil berøres genitalt. En tredjedel foretrækker et let og blid berøring af deres køn. En tredjedel er mest til et mediumfast tryk, mens ti procent skal have af meget fast tryk.

Når du så ligger der og har fundet frem til, om det skal være blidt, medium eller hårdt, er der jo så også det med måden, du skal kærtegne: Igen var der stor variation. 66 procent foretrækker og og ned bevægelser, mens til 52 procent er til cirkulære bevægelser. Som det fremgår af tallene var der mutiple choice her.

Og hvor skal man så kærtegne kvinderne?

Selve klitorishovedet, huden omkring klitoris samt kønslæberne var klart de mest populære steder.

Det fremgår også af undersøgelsen, at kvinderne har lært, hvad de kan lide, ved at udforske selv, replicere hvad partneren har gjort, eller læst erotika, set frække film og porno.

Sex & samliv Her er kvindens vigtigste erogene zoner

Det væsentlige er at du dropper at tænke frem til orgasme - både som giver og modtager (det gælder også hvis du har sex med dig selv), men at du holder din opmærksomhed i nuet, i berøringen. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Michelin-sex: Få endnu bedre sex - uden at stikke den ind

Sex & samliv Bliv bedre i sengen: Her er de håndfaste sexkurser

HERUNDER SEXPERT-TV:

 

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan giver du hende sprøjteorgasme:

14 kommentarer
Vis kommentarer