Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Få svenske Ida med i dobbeltsengen 

Dansk sexshop har udsalg på alle tænkelige typer af parvibratorer - herunder Ida

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Pt. kører danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med sexlegetøj, med op til minus 60 procent på en lang række af de mest populære og effektive par vibratorer på markedet.

Men hvad er overhovedet en parvibrator?? Altså udover, at sexlegetøjet er designet og udviklet til at benytte sammen – som par.

Ja, det er i virkeligheden er godt og ikke specielt nemt spørgsmål at svare entydigt på.

I dag findes der nemlig så mange typer af vibratorer i genren, at begrebet dækker over rigtig mange typer sexlegetøj til fælles leg.

Tag fx den fjernbetjente trussevibrator, hvor hun er den vibrator-modtagende part, mens partneren styrer intensiteten af de vibrationer, hun skal stimuleres med.

Et andet populært stykke sexlegetøj i genren er penisringen med indbyggede vibrationer, der under samlejet både stimulerer ham og hende – ligesom ringen gør ham tanden både tykkere og længere end normalt.

En tredje type er den lille fingervibrator, hvor man kan skiftes til at vibrator stimulere hinanden alle de steder rundt om på kroppen, man i frækt fællesskab nu engang lyster.

Og sådan kunne man blive ved og ved. For en parvibrator er nemlig ikke bare en parvibrator. Hvorfor det da også tilrådes, at man, som par, da også sætter lidt tid af til at finde frem til netop de eller de stykker sexlegetøj i genren, der passer bedst til ens fantasier og lyster.

Prisvindende svenske Ida
Den super effektive og populære parvibrator Ida, udviklet af producenten LELO, var rent faktisk den første fjernbetjente i genren.

Ida kombinerer kraftfulde vibrationer med pirrende rotationer – en fræk og super stimulerende kombi, der sikrede det svenske parprodukt en ”O Award” for ”Outstanding Debut Product”.

Kom her i nærkontakt med LELO’s parvibrator Ida

”LELO Ida har indbygget SenseMotion teknologi, der gør det legende let at vælge, hvilken stimulation I ønsker. Når I bruger et af Idas to SenseMotion programmer vil jeres bevægelser nemlig styre hastigheden og intensiteten i jeres stimulation.”

Det fortæller Sinful shoppen om det prisvindende stykke sexlegetøj, og forstætter så med at fortælle lidt mere om, hvad både han og hun får ud af at invitere Ida med i sengen:

”Udvendigt forkæler den flade og afrundede vibrator hendes klitoris med skønne vibrationer, der også kan mærkes af ham, når I er tæt op af hinanden. Klitoris vibratoren er dobbelt så kraftfuld som lignende par vibratorer, for ekstra nydelse. Imens masserer den indvendige stimulator hendes G-punkt i dejlige, roterende bevægelser, der også vil pirre ham.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: