Fantaserer om at konen bliver knaldet af fremmede

Næsten hver anden mand i undersøgelse tænder på tanken om, at kæresten er sammen med en anden mand

SEXPERT-TV: Find din egen grænse for utroskab

Kæresten knalder med en anden mand.

Ydmygende, jalousifremkaldende og kvalmende for mange.

Pirrende og liderligt for andre.

Umiddelbart kunne man måske tro, at denne lyst kun fandtes i et begrænset swingerunivers blandt hotwifes og hanrejer (deres betegnelser i miljøet). Men de foreløbige resultater af en stor undersøgelse om sexfantasier peger på,  at næsten hver anden mand har fantaseret om, at hans partner dyrker sex med en anden mand.

Sexforskeren Justin Lehmiller er i øjeblikket i gang med at indsamle data om, hvilke sexfansier vi  nyder. Og de foreløbig tal fra de første 800 mænd viser, at hele 49 procent har disse fantasier.

Men hvor kommer en sådan fantasi fra?

Nogle mener, at den bunder i mandens manglende selvværd, og at lysten til se sin kæreste nyde sex med en fremmed således handler om at finde en seksuel fornøjelse i det ydmygende ved hele seancen.

- Jeg må erkende, at hele situationen med fremmede mænd, der ville have mig, var utrolig fræk, og det snakkede vi en del om, fortæller Linda. (Foto: colourbox.com) Sex og samliv Dansk par: Vi dyrker jalousisex

Men Justin Lehmillers tal peger i en anden retning. Faktisk ser det ud til, at mænd, der har disse fantasier, har mere selvværd. Hvilket kunne tyde på, at en mand skal have rimeligt meget selvtillid for at kunne dele sin partner seksuelt, og måske er mænd kun tændte på denne lege, hvis de ved, at deres partner ikke bliver stjålet.

En evolutionsbiologisk forklaring er lidt anderledes: Når en kvinder har sex med mange partnere på kort tid, er disse mænds sæd i konkurrence om at gøre kvinden gravid. Som en konsekvens af det finder nogle med cuckolding-mænd (hanrejer) det ophidsende, fordi den ophidselse øger mandens chance form at netop hans sæd når ægget først. Det er den såkaldte sædkonkurrence-teori.

Har du fantasier om, at din partner har sex med andre? Hvorfor er det pirrende for dig?

  Sex og samliv Sexperimentet del 4: Han giver mig sprøjteorgasme på festtoilettet

Se også: Sådan kan jalousien spiffe dit sexliv op  

Se også: Hanrej: Knald min kone

Se også: Vil du knalde min kone?

SEXPERT-TV: Forny dit sexliv med lidt fremmed flirt

16 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere