Fem frække gaver der redder din Valentinsdag

Er du og din kæreste klar til det spiselige anus..?

Følg Sex & Samliv

Traditioner: Lige så sikkert som at blomster- og chokolade-sælgerne forsøger at få danske mænd til at huske den der Valentinsdag, lige så fast ligger det, at mændene brokker sig over konceptet.

Men som forskning tyder på, er der faktisk fordele i at være generøs - både på Valentinsdag og helt almindelige hverdage: Derfor skal du give en gave Valentinsdag - og alle andre dage

Så for at hjælpe den lidt idesvage mand på vej har vi udarbejdet denne lille indkøbsliste:

Chokolade
Få ting ligger fast: Døden, skatter og at alle kvinder elsker chokolade, og at de har lidt anstrengt forhold til mænds numsehuller.

Så hvad siger mere 'jeg elsker dig - elsker du også mig?' end en æske chokoladeanusser. På edibleanus.com får du ægte belgisk chokolade, formet som små fine røvhuller. Fem æsker får du for cirka 280 kroner. Så kan du også selv smugsmage.

Mmmm - chokonums!
Mmmm - chokonums!

Samme site tilbyder poo cards - julekort og lignende med forskellige lortemotiver. Og t-shirts med ordet ANUS på fronten. Morsomhederne vil ingen ende tage.

Gagg
Nu vi er ved de søde sager, som kan få din kæreste til for en stund at bruge munden på andet end at fortælle dig, at du aldrig er romantisk, kan du investere i en Candy gagg-ball. For blot 89 kroner får du et slags kæft-bolche i snor, som vil få din elskede til at elske at holde mund.

Perfekt til gag-begyndere, som erotik.dk skriver.

Romantikken tænder hende

Den gamle kro
Du kan også overraske hende og dig selv og tage din elskede med på en gammel kro, hvor hun bliver forkælet i hoved og røv.

Vi taler naturligvis om City Swingers, der er en ombygget kro på Amager. Du holde

Vi citerer fra hjemmesiden:

'Vi vil denne aften opfordrer alle vores mænd til at være ekstra galante, kvinderne skal være i centrum, måske med en ekstra fyr i privat rum...måske en tur i gyngen med hendes fire nye mandlige venner - eller skal der bare startes blødt op med massage???'

Den romantiske knaldefest på selve Valentinsaften begynder kl. 20 og slutter kl. 03.

Swingere: Sådan skal kønslæber se ud

Snask
Denne gave er til både manden og kvinden: Den smarte køkkenrulleholder.

Hvor tit har du ikke ødelagt din postorgasmiske salighed ved at bøvle med at få papiret af rullen, når du med snaskede fingre forsøger at rydde rydde op efter dig?

Og hvor tit har hun ikke bøvlet med samme problemer, efter hun har forbarmet sig over dig og givet dig et håndjob.

Kan også bruges i køkkenet.

Kvinder sagsøger: Fik ikke orgasme af strømpebukser

Smæk
Er det måde er lykkedes dig at undgå at opdage, at filmen '50 Shades of Grey' har premiere op til Valentinsdag, og at en million-milliard kvinder i verden åbenbart tænder på diverse former for seksuel dominans, er det på tide at vågne op og give din kæreste nogle smæk og lege Herre og Slavinde.

Du kan også bare gå ind på erotik.dk, der har en hel sektion til 50 Shades-legetøj, og investere i lidt frækt gear. Vi foreslår reb, så hun ikke løber nogen vegne, og en lineal, så hun forstår, du mener alvor, samt beroligede efter-spanking-creme til numsen, så hun ved, du passer på hende.

OG HUSK: Der er kun lidt over en måned til Bøf&Blowjob-dag:

 

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.