Annonce:
Annonce:

Fem frække grunde til du burde tage til kæmpe fetichfest

Alt er tilladt for hedonisterne til pinsens Manifest - hvis man er udklædt

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Flere gange om året sætter fetichfolket hinanden i stævne til de myteomspundne events Manifest.

Således også 4. juni, hvor det københavnske koncertsted Pumpehuset danner rammen om pinsefesten, som tiltrækker fetichister fra ind- og udland.

Arrangørerne går all in sommerens Manifest Hedonism med dj's, modeshows og en lang række tiltag, der nok skal pumpe liv i kedlerne under det stramme latextøj og hvad publikum nu ønsker at klæde sig ud i:

Du kan komme med - enten ved at melde dit ind i manifest.eu eller ved at være med som gæst til et medlem. Husk der er dress code: Den strikte dress code sørger nemlig for, at alle deltagere kommer i deres stiveste puds: Læder, latex, PVC, lingeri, drag, lycra og ekstreme seksuelle udtryk. Dog bliver du ikke afvist i døren, hvis du nøjes med læderbukser og en wetlook t-shirt.

Annonce:

Her er fem gode grunde til at tage til Manifest Hedonism i Pinsen:

Mere plads til lir
Pumpehuset giver nye muligheder for at lege med hinanden i et såkaldt Playroom.
Forvent et top liret playroom med mulighed for både at forsvinde ind i små rum og give den fuld gas med de store armbevægelser, der hvor mere plads er krævet.

Playroom er for players og cruisers.
Cruisers er de nysgerrige, der kan skabe spænding og mulighed for, at en leg udvikler sig i en ny retning. Cruisers holder sig i udkanten af Playroom og kan på opfordring blive inviteret med ind i legen af players. Det betyder også at almindelig hyggesnak og afslapning på BDSM-møbler ikke er tilladt, men henvises til festens andre områder.

Annonce:

Redroom - kun for frække par
Ved sidste fest var der på et tidspunkt over 16 par i Redroom samtidigt. Redroom har ved de seneste to fester været en stor succes og dermed bevist sin eksistensberettigelse. Et område, der giver frække og perverse par mulighed for at lege blandt andre frække par. Lige som sidst bliver Redroom en del af Playroomet – og endnu engang fylder vi området med par-venlige sexmøbler og dæmpet, forførende rød lys.

Redroom og Darkroom er en del af Playroomet, ligesom Xposure Booth får sin plads der.

.

Ekshibitionisme
Kan du lide at vise dig eller nyder du at så på folk der kan, så er Exposure Booth noget for dig:

Ved sidste fest rullede Manifest Xposure Booth ud for første gang. Stort set hele aftenen var den fyldt med lækre ekshibitionister, som tydeligt tændte på at blive betragtet af de mange kinky voyeurs rundt om Xposure Booth. For dem som gik glip af Xposure Booth ved sidste fest, så er konceptet, at du i hemmelighed kan betragte dem, som leger inde i Xposure Booth. Det vil sige, at dem, som står udenfor Xposure Booth, kan se ind, men dem, som er derinde, ikke kan se ud. Er Xposure Booth ledig kan du og/eller din partner gå derind og der lægges op til alt fra teasing til det mere hardcore.

Annonce:

Gal med gummi
Manifest Hedonism i Pumpehuset har en fræk og krydret godbid til de lækre gummifetichister i form af en Rubber Lounge, hvor gummi og leg er 100 procent i fokus. I samarbejde med LatexLogen fra SMil København vil der være et lukket område dedikeret til dem, som kun er iklædt gummi/latex. Her vil der være mulighed for at lege intime gummi lege, mingle og nyde sin drink med andre gummifetichister.

Hæng ud, hæng op
Fra den dedikerede svenske fetichscene er Manifest stolte af at kunne præsentere Fittglitter fra Stockholm.
Fittglitter betyder løseligt oversat glitterfissen, og hun er selv i tvivl om, hvordan det hele startede, men Fittglitters lyst slim og glitter blev hurtigt til en seksuel fascination og en fetich, som hun har dyrket og forfinet siden. Sideløbende med hendes store passion for reb, så hun ingen anden udvej end at kombinere de to elementer til en hidtil uset fetich, hvor reb, slim og glitter forenes i en kraftfuld cocktail.

Det bliver med garanti en rigtig klistret, pervers og slimet self-suspension performance fyldt med glitter og stor personlighed, hvor bevægelse og udtryk tager fokus og pirrer fantasierne.

Her er vores kinky latexfetich

Stolt og pervers: Fetichisterne fejrer sig selv og hinanden

Så fræk er Danmarks vildeste sexfest

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: