Annonce:
Annonce:

Fem frække tips til et sexet singleliv

Sex er for alle - også for singlekvinder. For der er masser af pirrende ting på hendes tag-selv-bord

- Man kan sagtens have et saftigt sexliv, selv om man er singlekvinde. Det handler bare om, at man bestemmer sig for, at det er dét, man vil. (Foto: www.shutterstock.com)
- Man kan sagtens have et saftigt sexliv, selv om man er singlekvinde. Det handler bare om, at man bestemmer sig for, at det er dét, man vil. (Foto: www.shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Er du single og lystig, så fortvivl ej, for der er en verden af forlystelser til dig, som ikke er interesseret i et forhold, men som gerne vil have et frækt sexliv.

- Man kan sagtens have et saftigt sexliv, selv om man er singlekvinde. Det handler bare om, at man bestemmer sig for, at det er dét, man vil. Nogle kvinder kan være bange for at kaste sig ud i uforpligtende sex - enten fordi de ikke føler, at det passer til deres pæn-pige-image, eller fordi de er bange for, at de bliver så glade for at dyrke uforpligtende sex, at de aldrig finder tilbage i et forhold igen. Frygten i sig selv kan spænde ben for, at man får et godt singleliv, siger sexolog og parterapeut Maj Wismann, som er indehaver af Websexolog.dk, hvor du kan få gratis hjælp til kærligheden og sexlivet.

Kvinder fortryder deres sexhandlinger

Få her 5 frække fif til et mere lystigt singleliv:

Annonce:

1: Gør det selv
Onani er seksuel selvhjælp, når du har allermest lyst, men det er også et enestående middel til at lære dig selv og din lyst bedre at kende. Her kan du i ro og mag forlyste dig og prøve dig frem med nye teknikker, positioner og vibrationer.

Derfor gør onani dig bedre i sengen

Der er ingen forstyrrelser eller andre, der kræver opmærksomhed, og det kan i det hele taget være ganske rart bare at nyde uden at yde. Onani er lige så vildt, som du gør det til, og her er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Om du vil eksperimentere med sexlegetøj eller klare det med egen hånd. Kloge børn keder sig ikke - de finder altid noget at lege med. Det samme gælder voksne.

Kvinde - få mere ud af din onani

2: Bollevenner
Mange singlemænd er villige til hvad som helst, hvis der er sex i sigte. Så hvis du har en ven eller bekendt, som du måske tænder på seksuelt, men som du ikke vil være kærester med, er det bare om at få lagt billet ind. En bolleven kan lære dig meget, og I kan fokusere udelukkende på det seksuelle, når I er sammen.

5 grunde til at elske uforpligtende sex

Annonce:

Udlev fantasier og prøv grænser af med din bolleven. Det kan føles langt mere sikkert, når man føler sig tryg ved personen, end hvis det blot er en person, som man har støvet op i en brandert. Uforpligtende kontinuerlig sex kan holde dig varm til den rette partner dukker op. Men pas på med at forveksle sex med følelser.

TV: Sådan får du en bolleven

3: Swingerliv
Hvis du tør kaste dig ud i swingerlivet, kan der være kæmpestore oplevelser i vente. I swingerklubberne kan du møde hvem som helst, og hvad end der er almindelig sex eller bunkepul på din agenda, er det her du har muligheden for at få opfyldt dine ønsker.

Nogle swingerklubber henvender sig specielt til singler, hvor du slipper for at være publikum til parlivets frække eskapader, mens andre swingerklubber specialiserer sig inden for bestemte nicher – f.eks. s/m. I swingerklubberne er der så at sige fri leg under kontrollerede forhold, så du kan roligt slå dig løs med en fremmed uden at frygte, at det på noget tidspunkt bliver usikkert.

Sara, 39: Sex er som en bugnende buffet

Annonce:

4: Tantramassage
Det hævdes, at tantramassage ikke er seksuelt, men uanset hvad man kalder det, kan man forvente både nærhed og nydelse, når en dygtig tantramassør lægger sine hænder på din krop - og ikke mindst på dit underliv. Tantramassagen kan ikke blot anvendes som en velværestund med dig selv, men den kan faktisk også forberede dig til den dag, hvor du møder manden i dit liv.

TV: Derfor skal du prøve tantra

Har du seksuelle spændinger, problemer med underlivet eller måske endda seksuelle traumer, kan tantramassagen nemlig bearbejde dette, så du kommer i bedre form til sex. Nydelse og seksuel forberedelse i ét!

Hvordan foregår en tantramassage? Tidens Kvinder har fået lov at filme, hvad der sker bag de lukkede døre.Se med her:

Sådan er tantramassageTantra: 'Hun masserer mig med sine bryster'

5: Engangsknald
Begrebet har måske en negativ klang, men som med alle andre ting i livet, er det som bekendt op til dig selv, hvordan du vælger at fortolke det. Engangsknald kan være sjove, vovede og naturligvis også ganske katastrofale. Fordi du dyrker sex med en person, som du aldrig har tænkt dig at se igen, behøver du ikke tænke på dit image og din stolthed - her er det bare om at slå sig løs.

Sådan får du god sex med et one night stand -se guiden på Tidens Kvinder

Annonce:

Du kan sågar vælge at udgive dig for at være en helt anden person, end den du er, og på den måde udleve nogle fantasier, som du ellers aldrig ville have gjort. Du udvikler dig måske ikke så meget på det tekniske plan, når du dyrker engangsknald, men du lærer noget om fantasier, og om hvor dine grænser går til.

Syv regler for engangsknald

Og 3 advarsler: Pas på
- Du ikke forelsker dig i en person, som kun vil have uforpligtende sex. Afslut det hurtigt, hvis du begynder at få følelser for en person, som ikke gengælder dine følelser.

- At du ikke fanger en uheldig sygdom. Når man har uforpligtende sex og skifter mellem flere sexpartnere, er det selvfølgelig rigtig vigtigt, at du passer på dig selv og beskytter dig mod diverse sygdomme eller uønsket graviditet.

- Overvej tingene en ekstra gang, før du kaster dig ud i f.eks. lidt sjov som swinger. Hav din egen integritet i baghovedet og sørg for, at du kan stå inde for det, du render rundt og laver. Ellers kan det nemt komme til at føles som om, du udøver vold på dig selv.

5 typiske sex-faldgruber (og hvordan du slipper ud af dem igen):Find dem hos Tidens Kvinder

Kama Sutra for begyndere

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: