Fem sexmyter du godt kan glemme

Mange lider af seksuelt mindreværdi - det er der ingen grund, for her skyder vi sexmyterne ned

Kikset i sengen? It’s all in your mind. Selv smukke kvinder med mange bejlere kan komme på glatis, når elskovstimen er inde. Men slap bare af, siger sexolog Sara Skaarup fra tidenskvinder.dk. Der er ikke én måde at gøre det rigtigt på.

Og nej, andre er ikke bedre til det end dig.

Hvis du bekymrer dig om, om du slår til seksuelt, er du ikke alene. Tanker om at være for lidt, for meget, for kedelig, for liderlig deles af rigtig mange, kvinder som mænd. Og så er vi ikke engang nået til frygt for, om kroppen nu er lækker nok, og om vi burde være mere avancerede i vores sexlege. Så lad os endelig få affejet nogle af de klassiske myter om sex:

Se også: Sådan undgår du sexdræberne

1. Der er bare nogle af os der ikke har sans for sex
Der findes anslået en procent aseksuelle, altså mennesker, der slet ikke interesserer sig for sex. Resten af os kan lære hele livet og blive superelskere hvis vi gider! At elske er – også – en træningssag. Der findes ikke rigtigt og forkert i seksualitet, og der er ikke et pointsystem for præstationer på området. Alle har potentiale for at opleve vild og voldsom sex. Den person du synes er verdens dårligste elsker, kan være et hit hos en anden.

Tag testen: Hvilken sans styrer din seksualitet?

2. Sexlivet bliver automatisk kedeligere med årene
Kun, hvis du lader det! Forskning viser, at mænd og kvinder gerne fortsætter med at have sex til de er 75 år og længere. Kroppen bliver selvfølgelig ældre gennem livet, og der kan støde fysiske udfordringer til. Men seksualiteten forsvinder ikke. Jo længere du lever, jo dybere kan du lære dig selv at komme i nydelse – hvis du altså arbejder på sagen.

Se videoen: Mænd fortæller hvad der gør kvinder gode i sengen

3. Sex en gang om ugen er minimum
Siger hvem? Der er ingen fast dagsorden for, hvor ofte 'man' skal have sex. For nogle er to gange om dagen i underkanten, mens andre er glade hvis de knalder med deres kæreste en gang om måneden. Begge dele er normalt. Generelt giver det mening at tænke på kvalitet frem for kvantitet – hvis det bare handler om at få afløb ofte, kan man jo klare det selv. Det vigtigste er, at man kan tale åbent om, hvad man har lyst til, også hvis der forskel på din og partnerens sexdrive. Det er aldrig ét menneskes opgave at leve op til den andens sexlyst, hvis man ikke har det i sig, heller ikke selv om man er nok så gift.

Sex og samliv Læserne: Sådan var vores seneste knald

Sex og samliv Her er vores perfekte sexliv

4. Alle andre kvinder barberer sig dernede
Nej, de gør ikke. De kvinder, du ser flest af, i svømmeren og i fitnesscenteret, er måske nok trimmet eller nøgne mellem benene. Men det er altså ikke et gennemsnit af den danske befolkning, du kigger på dér. For i øvrigt kan du være fløjtende ligeglad med, hvad 'alle andre' gør. Det, du skal bekymre dig om, er hvad DU føler for. Kan du lide at være hårfri? Så fjern kønshåret. Føler det bedre med hår på for dig? Så lad det gro.

Se også: TV: Sådan er vores kønsbehåring
Se også: Intimbarbering er en sexting

 

5. Mænd tænder af på hængebryster
Dét er udpræget en kvindetanke. Selvfølgelig findes der nogen, der tripper over små, faste bryster. Men der er altså også mænd, der først kommer helt op at ringe, når brystværket har en vis tyngde og gerne svinger frem og tilbage in action.

Mænd tænder generelt på kvinder, der kan lide sig selv, og de fleste mænd er ret vilde med bryster i det hele taget. De bedste bryster for en mand er tilgængelige bryster og bryster, der kan modtage nydelse. Så frem med attributterne, også de lidt lange. Lad ham elske dem, og elsk dem selv.

Se videoen: Tidens Kvinder filmer hvordan en tantra massage foregår

0 kommentarer
Vis kommentarer