Annonce:
Annonce:

Find jeres frække fantasier sammen

Spørgeskema hjælper jer med at udveksle erotiske ønskedrømme

SEXPERT-TV: De farlige fantasier
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvordan er det lige, man får sagt, at man gerne vil have en gang massage, en erotisk lussing, en trekant og/eller en golden shower?

Det kan mojoupgrade.com/ hjælpe dig med.

Et interaktiv spørgeskema, som man i ro og mag udfylder hver for sig på computer. Du tilmelder dig og din kæreste, svarer på de mange spørgsmål, indenfor både det blide og det hårde og det lidt bizarre, hvorpå I efterfølgende kan se, hvor I matcher - og hvor der er lang vej hjem.

Spørgsmålene falder i seks kategorier: Basic, legetøj, BDSM, anal, offentlig og gruppesex og fetich etc.

Spørgeskemaet er på engelsk og tager cirka et kvarter at udfylde. Spørgsmålene, hvoraf du kan se nogle af de blideste herunder, kan svares med Ja, Nej, Det gør vi allerede og Kun hvis partner har lyst.'

Annonce:

Især den sidste giver plads til fortolkning efterfølgende. For betyder det, at man tænder på det - men kun vil prøve, hvis partneren også synes, det er sjovt. Eller betyder det, at man gerne vil gøre sin partner glad, hvis vedkommende tænder på - altså at man vil gøre det for kærestens skyld.

På resultatskemaet får man kun vist de ting, hvor begge parter angav et positivt svar. Hvilket altså betyder, at hvis du har klikket på, at du tænder tis, og din parter har trykket på nej, så figurerer det punkt slet ikke på listen.

Om det så er en god ting, er nok et spørgsmål om smag: Vil man italesætte diskrepansen, eller har man det bedst med at lade det ligge...

Så man skal se skemaet som et oplæg til flere samtaler om sex og lyster, mener sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen:

Annonce:

- Umiddelbart synes jeg det kunne bruges som et udmærket værktøj. Både fordi vi måske ikke altid får sagt, hvad vi ønsker os af hinanden, men også fordi vi er vanemennesker, og det betyder, at vi måske ikke engang overvejer mange af de spørgsmål, som du nu skal tage stilling til. Jeg vil tro, at der for mange vil være tanker a la: 'Ok, sådan har jeg aldrig tænkt det, men måske... hvis altså min partner har lyst,' 

- Men problemet med skemaer som dette er, at det jo kun afdækker seksuelle fantasier, som er 'handlings/scenografisk' orienterede. Mange kvinder (og en del mænd) drømmer om oplevelser, der er mere følelses- eller stemningsbaserede. De er svære at pinpointe med en enkelt sætning og er svære at kvantificere, fordi de kræver længere og mere komplekse forklaringer. Ikke desto mindre er disse fantasier jo lige så vitale og kraftfulde, som de mere 'kvantificerbare,' som kortlægges her.

Sidste år kom en dansk app, iPassion, hvor man kan gætte sig til sin kæreste lyster. Ligesom to danske terapeuter har udviklet et online spørgeskema TJÆsten, hvor man kommer hele forholdet omkring.

Få bedre forhold med dansk sex-app

Sådan kommer du i gang med frække rollespil

Derfor tænder kvinder på voldtægtsfantasier

Sådan undgår I at kede jer i sengen

Annonce:

Sådan kommer du i gang med champagnesex

HERUNDER SEXPERT-TV: Derfor vil hun ikke knalde flere fremmede mænd

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: