Fire glemte erogene zoner på manden

Ja, manden er meget mere end pik...

Så langsomt skal du røre under sex.

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Her er det perfekte erotiske kærtegn --

Mandens seksualitet kan sagtens blive lidt overset i sexologer, sexvidenskabernes og mediernes relativt stærke fokus på kvinden.

Ofte handler det om, hvordan manden (eller kvinden selv) kan give kvinden mere nydelse, bedre sex, flere orgasmer.

For manden er bare pik. Og den skal bare ha' et blæs, og så er alt godt.

Der er absolut ikke noget galt med pikken. Den elsker opmærksomhed, den har det bare med at overtage alt.

Så nu skal det handle om manden og nogle erogene zoner, som bliver lidt overset i den ensidige fokus på pikken.

De ellers vanligvis ret kinky folk på kinkly.com har følgende ganske blide forslag til kvinden (eller manden), der vil gøre lidt ekstra for sin mand. Det kan kan både bruges som forspil og under akten.

Nogle mænd vil elske, hvis du husker pikken nu og da undervejs - bare lige for at holde den og ham inde i kampen. Andre andre vil være lykkelige over at være genstand for din pirrende behandling, helt uden pikkontakt. 

Foto: Shutterstock Sexperterne Mandens seksualitet er meget mere end pikken

Øret
Vi er alle forskellige, men mange mænd (og kvinder) finder stor fornøjelse i at blive kysset, kærtegnet, kildet og aet på ørerne.

Følg ørets konturer med en tunge eller finger hele vejen rundt, sug og slik flippen, lad ham høre din vejrtrækning, omslut eventuelt hele øret med din mund.

Nogle vil føle, at det kilder for voldsomt, andre vil nyde den sensuelle oplevelse. Imens kærtegner du hans ansigt og hår blidt (hvis han har hår). Kys dig videre ned ad halsen og rundt om nakken og skulder og tilbage igen.

Dette burde sende ilinger af nydelse ned gennem hans krop og ud i pikken. Nu du er i området, kan du lige teste, om han har erotisk-følsomme brystvorter. Et lille slik eller niv vil give dig et klart fingerpeg.

Sex & samliv Sådan pirrer vi vores partner

Under armen
Du kan prøve noget lidt anderledes, når du nu alligevel er ved brystkasse-regionen. Prøv hans armhuler, der faktisk kan være ganske erogene i den rigtige kontekst. Med lidt god vilje kan man sige, at de steder på kroppen, hvor det kan kilde på grinemåden, når man kærtegner det, også har potentiale til at være erogent under de rette omstændigheder.

Udover at området udsender dufte, der på en god dag kan have erotisk indvirkning på dig, så er det ofte overset. Så hvis du begynder at kærtegne ham her, vil det muligvis være en helt ny oplevelse for ham.

Før hans hænder op over hans hoved, så han ligger helt blottet foran dig. Nu kan du kysse og slikke og kærtegne dig nedover hans krop fra hals over brystkassen til armhulen. Er han meget kilden, vil en mere fast massage-agtig tilgang være fornuftig, ellers stivner han og griner i stedet.

Når han slapper af, kan du prøve at variere med det blide igen. Lad dine fingre glide op ad inderside af hans arm til albueleddet til underarmen helt ud i fingrene og tilbage igen til armhulen.

Sex & samliv Otte sexzoner du bør kende på din mand

Inderlår
Det kan da godt være, at du vanligvis på vej til pikken berører hans inderlår, men forsøg at give området rigtig god tid. Spred hans ben. Begynd helt nede ved knæene, kild ham hele vejen op til lysken, med fingerspidser og negle. Berør  området, hvor nen og underliv mødes, forsiden af lårene, og så, når du nu alligevel er i territoriet, kan boller og mellemkød med fordel kilden, trykkes og gnides og slikkes.

Måske er hans pik ikke stiv - men det betyder ikke nødvendigvis, at han ikke nyder din behandling i fulde drag, så når du så endelig rører ved hans pik, vil den reagere prompte.

Sex & samliv Her er kvindens vigtigste erogene zoner

Balder
Men før du giver hans pik din fulde opmærksomhed, husker du hans balder. Vend ham om på siden eller maven. Kild ham blidt fra knæhaser og ad baglår, dvæl ved balderne, bevæg dig op ad rygraden til nakken og hele vej tilbage igen. Hvis han ligger på siden, kan du med den ene hånd langsomt bearbejde pikken, mens du kysser hans røv.

Han vil nu føle, at du begærer hele ham, og han vil således overgive sig fuldstændigt.

Ovennævnte områder kan også aktiveres under sex og ikke kun som en del af et forspil.

Her er vores hemmelige sexsteder

Steffan: Øreflippen
Jeg har noget med øreflippen. Der er næsten ikke noget, der lyder mere som sex, end når nogen slikker på min øreflip. Min partner kender det godt, men bruger det meget sjældent.

Hun har en anden ting, hun gør, som hun tror virker. Nemlig at kradse mig på maven. Det gør absolut intet for mig, men det tror hun, siden det betyder, at hun er klar til sex.

Jan: Erogene fingre
Nakke, hals og ansigt er meget påvirkelige af frække kvindefingre, tunge eller læber. Og så er fingrene sjovt nok mere intime end det meste af resten af mig. At flette fingre, blive nusset, kærtegnet eller suttet på fingrene er bestemt turn on.

Og så er inderlår altid et hit.

Michael: Øre og hals
Jeg bliver meget tændt, når jeg bliver kysset omkring øret og med et lille støn eller hvisken i øret - det kan tænde mig utrolig meget. Men at blive bidt på halsen synes jeg også kan være utrolig frækt.

Nikolai: Ryg og nakken
Min kæreste kender heldigvis de steder, som jeg nyder at blive kærtegnet på. Kan bedst lide, når hun kærtegner/kilder mig på ryggen og i nakken. Helst så jeg får gåsehud og kuldegysninger på den gode måde. Jeg ved ikke noget bedre end at blive kildet blidt på de steder, og det er noget, der kan få mig i stemning.

Sten: Venstre øre
Mit venstre øre er ekstremt følsomt for stimulans. Både kys på øreflippen og små bid tænder mig, men også selve øregangen er meget følsom. Hvis jeg bliver slikket der, går jeg fuldstændig i bro.

Sjovt nok er det kun venstre side. Højre øre, er lidt følsomt, men slet ikke på samme måde. Jeg har selvfølgelig fortalt min parter om det, så hun kan tage det med i vores leg.

Philip: Benene
Jeg kan blive godt tændt af at blive rørt på benene og lårene, både yderside og inderside. Ryggen er også dejlig at blive nusset på, men det tænder mig ikke på samme måde. Men jeg kan godt få kuldegysninger og lyst af at blive nusset på den rigtige måde i nakken. For at det skal kunne tænde mig, så skal det være lette, legende og drillende berøringer... Med fingerspidserne, ikke hele hånden.

4 kommentarer
Vis kommentarer