Flotte mænd giver flere orgasmer

Dårlig nyt? Undersøgelse peger på, at kvinder får flere orgasmer med attraktive mænd

Sandsynligheden for, at manden ser godt ud, er stor... (Foto: shutterstock.com)
Sandsynligheden for, at manden ser godt ud, er stor... (Foto: shutterstock.com)

Du står overfor mange udfordringer, hvis du ikke lever op til skønhedsidealerne. Smukke mennesker får højere løn og mere sex, viser undersøgelser. Og nu tyder det på, at attraktive mænd også giver kvinder flere orgasmer:

En kvindes kopulatoriske orgasmesucces afhænger i nogen grad af partnerens attraktionsværdi.

Se også: Lækre mennesker afviser dig på kysset

Se også: Derfor får scorekongen flere kvinder

Et studie, publiceret i 'Personality and Individual Differences' af en række evolutionspsykologer, satte luppet på 439 heteroseksuelle kvinders sexliv. Forskerne ville undersøge, om sexy sons teorien holder vand.

Den går kort fortalt ud på, at kvinder går efter smukke mænd, fordi skønhed i nogen grad er et tegn på sunde og stærke gener, som kvinden kan give videre til sine sønner. Og kvinder skulle så få orgasme med disse mænd, fordi orgasmen i teorien presser sæden længere op i livmoderen og derved øger sandsynligheden for, at kvinden bliver gravid.

Det er alt sammen meget teoretisk og noget af en evolutions-psykologisk kæphest, ligesom den med kvinder, der er mest til machomænd under ægløsning, hvor de også er mest utro og bedst kan lide rødt tøj etc.

Se også: Fertile kvinder ser efter smukke mænd

Se også: Scor hende i rødt

Se også: Her er kvinderne klar på en flirt

Se også: Gode gener gør hende til en man eater

De 439 kvinder oplyste, om de fik orgasme ved seneste samleje med den faste partner, om de selv synes, at han er attraktiv, og om de tror, at andre kvinder mener, han er flot.

Resultaterne peger på, at kvinder, der knaldede med mænd, som var mere attraktive, også havde større sandsynlighed for at have fået orgasme ved seneste samleje. Og dette påvirkes i nogen grad af, om kvinden selv mener, at andre kvinder synes, partneren er flot.

At flotte mænd eventuelt har mere selvtillid og mere seksuel erfaring og derfor måske er bedre elskere, er ikke parametre, som undersøgelsen behandlede.

Se også: Kvinder med mandevenner får mere sex

Foto: shutterstock.com Sex og samliv Hendes frække fortid med 100 mænd skræmmer

32 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere