Foråret fejres med fetichfester

De bløde, de hårde og de virkelig kinky mødes til tre vilde fester

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Foråret lurer under sneen, og det bliver fejret med maner af danske fetichister.

De mødes til tre martsfester, som vi har døbt den bløde, den hårde og den virkeligt grusomme.

Den bløde
Legendariske Damhuskroen i Rødovre ved København danner 10. marts rammen om Maskebal - dress up sexy.

 

'Flot, forførende, og spændende.

Tør du vove dig ud på eventyr?

Der bliver masser af guld, sølv, rødt og kærlighed i luften.

Hvem gemmer sig bag masken!... ?

En aften fyldt med overraskelser!'

Arrangøren oplyser, at der SKAL bæres maske ved ankomst, og så opfordres alle til at tage frækkeste tøj på.

Det kræver ikke medlemsskab og koster 50 kroner.

Danske perversioner eksporteres

Den hårde
Folkene bag Manifest holder traditionen tro gummifanen højt og byder op til dans og det, der er vildere 10. marts i Raahuset på Vesterbro i København.

 

Her vil gummi-lak, og læder-fetichister feste med dj's og playrooms:

'For the dedicated rubber people this is a ManiFest rubber play party. It’s time for you to shine with us!

We invite you all to dress up in your best shiny rubber outfits, when we transform Råhuset into a rubber mansion of perverted play, rubber lounges and playrooms.'

Man opfordres til at møde op i sit mest skinnende latexoutfit, men det er ikke obligatorisk. Du skal dog være medlem, men det kan du sagtens nå at blive inden på manifest.eu. Det koster 250 kroner om året. Men så får du altså adgang til en særlig fest med ballonroom, hvor gummiballoner er presset tæt sammen i et mørkt lokale. Og selvfølgelig kan du forlyste dig i et darkroom, hvor fremmede mødes og alt kan ske.

Lider du ikke af klaustrofobi, er vakuum-kabinen lige dig. Her kan du blive vakuummeret i en latexpose. En efter sigende fuldstændig omsluttende oplevelse.

Her kan du få opfyldt din mest beskidte fantasi

Og den virkeligt slemme
Har du ikke fået nok, skal du da til BloodRushBall 24. marts på Monastic Club i indre by i København.

 

Lillan de Thurah, der til daglig som Domina Dark har en slaveklinik, er arrangør til festen, som kræver et midlertidigt medlemskab. Det er første gang, BloodRushBall afholdes.

'BloodRushBall er til for at alle skal se og føle glæden ved sex. Intet er TABU her til BloodRushBall.

Et samlingssted hvor alle mulige seksuelle orienteringer vil være repræsenteret og ikke mindst velkomne. Du vil blive gjort opmærksom på seksuelle minoriteter du ikke vidste fandtes blandet med de mere åbenlyse. Blandet i en skøn forening af livsglæde. Stedet hvor dine sanser vil blive udsat for et sandt visuelt bombardement af seksuelle indtryk. Hvor provokerende, ophidsende performances fra dine medgæster vil få pulsen op. Eventen vil inspirere DIG til SEX...

Stedet vil være dekoreret med diverse sex faciliteter i form af playrooms, gynækologbænke, kors, vacumseng, gloryholes, sexgynger, bløde madrasser samt et væld af andre indbydende BDSM møbler. Alle til fri afbenyttelse for dem som har lysten. Der vil være pleasure stationer for den nysgerrige. Fremvisning af sexlegetøj m.m. Aftenen vil også blive byde på lidt lækre sceneshow som vil skubbe lidt til dine grænser og slippe signalstofferne i hjernen fri til en orgasme.'

Lillan de Thurah, som sandsynlig dukker op til alle de tre omtalte arrangementer, siger til Ekstra Bladet:

- Det minder nok lidt om Manifest, men forhåbentlig med eget præg, siger Thura, der fortæller, at festen hedder BlodRushBall, fordi blodet ruller, når man tænker på sex.

- Jeg tænker, det skal være en tand hårdere end Manifest, men samtidig kunne jeg godt tænke mig at få den nysgerrige og mere almindelige mand - og kvinde - indenfor i hulen, så de kan se, om det kunne være noget for dem. Selvfølgelig er det også for folk i miljøet, hvis de kan se bort fra de vante Manifest-rammer.

- Det bliver i den lidt hårdere ende, fx med slaver, der stiller sig rådighed under kontrollerede former. Det er dog ikke sikkert, når jeg ikke til denne første fest. Det kan også være suspension i kroge, hvor man kan hænge i kroge, der sidder fast i ens kød/hud. Og der kunne også være et rum, hvor man kan få lavet sin egen pornofilm.

S/M-sex: Her er det en fordel at være et sexobjekt