Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Forkæl hende med lir i trussen

Trussevibratoren er perfekt til mere langvarige forspil, der kan stå på over flere timer

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Man skal smede, når Jernet er stort. Eller noget i den stil. Lige som man som mand først bør pille trusserne af hende derhjemme, når hun for alvor er blevet våd og kåd. Så er hun nemlig bare til så sørens meget mere end ellers.

Hvorfor det nok så berømte og berygtede forspil i høj grad gælder og tæller, hvis det frække for alvor skal blive ekstra godt og hot.

En type af forspil, der er blevet populært i takt med, at sexlegetøjet er blevet mere brugervenligt og effektivt, er vibrerende trusser. Til hende, naturligvis, men hvor partneren ikke nødvendigvis behøves at være sat helt ud på sidelinjen, når hun først vibrator stimuleres.

For flere af de bedre produkter i genren på markedet er nemlig app-styret. Så både hun selv, hvis hun lyster, eller partneren helt ned i mindste detalje kan styre og kontrollere, hvornår klitten skal forkæles med en ny byge af vibrationer.

Hun bliver tændt
”At have et sæt vibrerende trusser på behøver ikke nødvendigvis kun at være noget, der giver dig nydelse. Det kan også være utroligt pirrende for din partner at vide, at du har et sæt af de frække trusser på.

Så kan han nemlig observere dig i løbet af tiden, hvor du har dem på og se, hvordan du bliver mere og mere tændt, som tiden går. Brug det som en del af jeres forspil, hvis I eksempelvis skal en tur ud at spise sammen, eller måske bare mens I er ude at gå en tur.”

Sådan forklarer landets førende online sexshop med sexlegetøj, Sinful.dk. Der ikke kun fører nogle af de bedste og mest stabile trusse vibratorer på markedet. Sinful shoppen står selv bag produktet Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator.

Om denne sorte trusse vibrator fortælles der blandt andet:

”Nyd vibratoren i en hed solo stund eller placér den i den medfølgende blondetrusse, når I vil eksperimentere med flere frække lege både ude og hjemme. Lad din partner tage kontrollen over vibrationerne med den diskrete fjernbetjening og sende dig direkte i orgasme himmelen.”

PS: Kan af de ekstra modige også benyttes under julemiddagen og når der danses rundt om træet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: