Annonce:
Annonce:

Forskere: Mænd der er bekymret for størrelsen skal have hjælp

Mænd der er bekymret for størrelsen på deres penis tyer ofte til halvfarlige metoder for at forlænge manddommen, viser forskning.

(Arkivfoto: Jens Dresling)
(Arkivfoto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det er ikke størrelsen, men gørelsen. Det konkluderede kvinderne i et stort penis-studie, som blev offentliggjort sidste år.

Læs også på Videnskab.dk: Kvinder: En stor penis er ikke vigtig

Alligevel er der brug for, at psykologer udvikler en effektiv terapi til mænd, som bekymrer sig alt for meget om størrelsen på deres penis. Det mener forskere fra King’s College i London, som fornylig publicerede et studie om den seksuelle funktion og adfærd hos denne gruppe af mænd, skriver psypost.org.
Forskerne fandt, at mænd med penis-bekymringer i desperation ofte tyede til halvfarlige metoder til at forlænge deres manddom.

Annonce:

Endelig fastslået: Så lang er en gennemsnitlig penis

'En simpel søgning på Google vil give hundredvis af resultater til at øge penisstørrelsen. Men effektiviteten er ofte udokumenteret og usandsynlig. Man bør uddanne patienter til at undgå løsninger, der ikke har nogen dokumenteret effekt,' siger David Veale til psypost.org.

Han er en af forskerne bag det nye studie, der for nylig blev publiceret i det videnskabelige tidsskrift Sexual Medicine. Det skriver Videnskab.dk.

Der er to typer af penis-bekymringer. Den ene drejer sig om en moderat bekymring for penisstørrelsen, mens den anden er af mere alvorlig karakter og knytter sig til den psykiske lidelse dysmorfofobi også kaldet BDD.

Forskere: Fingre afslører længden på penis

Her bekymrer mændene sig så meget om størrelsen på deres manddom, at det resulterer i angst og alvorlige sociale problemer.
Forskerne undersøgte i alt 26 mænd, som led af BDD, 31 mænd med moderat penis-bekymring og 33 mænd, som ingen penis-bekymringer havde.

Alle deltagerne havde en manddom, som var af normal størrelse.

Andre artikler på Videnskab.dk:

Annonce:

Hormonforstyrrende stoffer får mænds anus til at kravle frem mod penis
Mænd, der tager del i de huslige pligter, har bedre sex
Kvinderne og forskningen har talt: Sådan skal en penis se ud

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: