Annonce:
Annonce:

Forspillet over alle forspil: Mindfucking

Moden kvindelig blogger fortæller om det ultimative forspil, der kan vare hele dagen

Forberedelsen er alfa og omega, da det er hele essensen i mindfucking. Som 'modtager er man konstant opmærksom, spekulerende, nysgerrig, afventende og spændt. Hvad bliver det næste, hvad mon jeg skal, hvad er 'giver' ude på osv. Foto: shutterstock.com.
Forberedelsen er alfa og omega, da det er hele essensen i mindfucking. Som 'modtager er man konstant opmærksom, spekulerende, nysgerrig, afventende og spændt. Hvad bliver det næste, hvad mon jeg skal, hvad er 'giver' ude på osv. Foto: shutterstock.com.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Forspil? Det er vel der der med kærtegn hist og pist på kroppen, blide berøringer som langsomt nærmer sig de primære kønsorganer.

Og så videre.

Ja, det er det - også. For ifølge den modne kvindeblogger Miss Robinson, der skriver i kvindeuniverset Miss Grey, er det bedste forspil noget helt andet.

Nemlig et mindfuck.

Kære Læsere

Mindplay er ikke noget nyt i S/M-miljøet og hos BDSM-udøvere, men for en ganske almindelig husmor som jeg selv, er det nyt. Nyt og spændende.

Mr. Handy og jeg, kørte på et tidspunkt lidt træt i rutinerne, almindeligt forspil var ved at blive lidt trivielt, og en dag fik jeg en chat på Messenger af Mr. Handy, om emnet Mindfucking. Han havde læst om det på et site for BDSM-udøvere.

Annonce:

En del af BDSM-verdenen
Da vi gør brug af lidt BDSM i soveværelset allerede, var vi slet ikke i tvivl. Det skulle vi absolut prøve. Mr. Handy er min ”Mr. Grey Light”, så han var allerede tændt på ideen og vidste bestemt, hvor legen skulle gå henad. Vi lever ikke i et Dom/sub forhold, men vi kan godt rollespille det lidt, engang imellem. Egentlig havde vi leget lidt Mindplay gennem årene, vi vidste bare ikke, at det havde et navn… andet end forspil.

MIndfucking er det forspil. Et forspil der kan vare hele dagen, hvis I lader det trække ud. Det er generelt forspil, bare på forskellige niveauer. Der fuckes og spilles med hjernen. I gør det nok allerede, bare uden at vide det.

Vores første planlagte mindfuck-leg startede en tidlig fredag morgen, Mr. Handy ved, at jeg elsker at blive vækket blidt og med masser af nusseri, det er så skønt at vågne langsomt med kærtegn. Da han hviskede i mit øre, at jeg skulle forberede mig på små overraskelser over dagen, var jeg klar over, at det var legedag.

Annonce:

Jeg kunne allerede mærke en spændt kilden i maven og tankerne kørte rundt i hovedet på mig. Min hjerne var i gang med at forestille sig alle mulige scenarier. Min fantasi er livlig, så den løber hurtigt af med mig. Mine forventninger til Mr. Handys overraskelser var store, min hjerne var på overarbejde. Jeg var nysgerrig som ind i h….., for jeg er ikke god til hemmeligheder.

Jeg er typen, der pløjer hele huset igennem for at finde min fødselsdags- og julegave.

Når et mindfuck er bedre end et vanligt knald

Lummert smil
Jeg kunne ikke dy mig og måtte selvfølgelig spørge om, hvad der måske skulle ske. Mindfucking irriterende gav han mig små hints som fx ”er du spændt”, ”mon jeg kommer forbi i frokostpausen” og ”måske kommer der nogen og henter dig”.

Det blev en lang morgen, og med et vådt snav sagde vi ”god arbejdsdag”, og jeg blev sendt afsted med ungerne, ud ad døren i skole og på arbejde.

Det var sindssyg svært at koncentrere sig på arbejdet, jeg anede jo ikke, hvad han havde fundet på af ballade. Det var også lidt pirrende. Min fantasi og min hjerne var allerede i gang med at skabe illusioner, for jeg var godt klar over, at finalen var i aften, jeg anede bare ikke hvornår og hvordan. Første sms landede i min telefon om formiddagen.

Annonce:

”Hej smukke, husk at købe citron med hjem”.

Citron? tænkte jeg, hvad skal han bruge citron til? Undren efterfulgt af lidt skuffelse, men alligevel lidt nysgerrig. ”Hvad skal du bruge citron til?” Selvom jeg udmærket godt vidste, at han ikke ville fortælle mig det, ventede jeg spændt på svar. Det kom bare ikke. Først efter frokost kom der en sms igen.

”Hej smukke, vær sød lige at gå i bad når du kommer hjem.” Javel ja! Der skal være rene huller. Modtaget! Jeg valgte at sende ham en snapchat af en god ”kys mig nu” mund og en lille sød besked. Resten af eftermiddagen regnede det ned over mig, med små både frække og søde beskeder (som han i øvrigt er super god til).

LÆS OGSÅ: Miss Robinson: ”Unge fyre vil have modne kvinder”

Annonce:

Blomster
Sent på eftermiddagen ankom et bud med en buket blomster. Den var til mig. Med blomsterne var der en lille æske lækker chokolade, og på kortet stod der. ”Lidt sødt til den smukke. Isterninger og pinwheel senere, er du spændt? Kærlige smæk fra Mr. Handy.”

Uh ja, det lyder ikke helt forkert. Mit indre sexmonster skabte varme i min krop, og et lummert smil sad hurtigt i fjæset på mig.

Det ville blive en spændende aften. Men alligevel var jeg jo godt klar over, at med mindfuck-legen, kunne jeg alligevel ikke være helt sikker på, at det var isterninger og pinwheel, der skulle tilfredsstille mig senere. Han kunne sagtens sige et, og gøre noget andet.

Han spillede med min hjerne og legede med min psyke. Det kunne kun tiden afgøre. Han kunne have planer, der både var angstprovokerende og grænseoverskridende. Selv om der skal en del til at skræmme mig, da jeg elsker at prøve nyt, prikkede tanken alligevel lidt til mig.

Annonce:

Sidste besked jeg modtog på sms var, at jeg blot skulle køre hjem, så ville han sørge for børn osv. Af beskeden fremgik det også, at jeg ikke måtte kigge ind i hobbyrummet (vores soveværelse), når jeg kom hjem.

Som om! Det var dumt at skrive, men det vidste han jo godt. Så efter fyraften slog jeg vejen forbi grønthandleren og købte citroner til, hvad ved jeg.

Da jeg landede hjemme, var huset tomt. Jeg var helt alene. Døren til soveværelset var lukket, og selvfølgelig kunne jeg ikke styre min nysgerrighed, jeg skulle lige kigge. Det eneste, der lå på sengen, var massageolie. Var der lagt op til en tur i Pariserhjulet? Jeg havde ikke den fjerneste idé.

Det han havde lagt frem, kunne være en teaser, men det kunne også være det, han havde i tankerne. Jeg anede intet. Han kunne blindfolde mig, hviske i mit øre, at han ville pirre mig med isterninger og så dryppe varmt vokslys på min krop. Eller sige han ville kysse mig, og så dryppe citron i min mund. Det var det, vi havde læst om, så det var bestemt det, han havde planlagt. Det ville kun aftenen vise.

Annonce:

Hvad der skete i Hobbyrummet, holder vi for os selv, men jeg kan løfte dynen så meget og sige, at både citron, isterninger, varmt vokslys og pinwheel var involveret. Det var en meget intens aften, og det lærte os, at mindfucking-playing-gaming, er at fortrække frem for Matador eller Ludo.

Det nye sort
Set med Miss Robinson øjne, så er Mindplay-game-fucking det nye sort.

Det giver lige den ekstra krymmel til desserten. Skubber nogle grænser og forlænger det ”almindelige” forspil med mange meter. Som ”giver” kræver det selvfølgelig en super fantasi, og man skal i mange situationer virkelig i det kreative hjørne.

Forberedelsen er alfa og omega, da det er hele essensen i Mindplay-game-fucking. Som ”modtager” er man konstant opmærksom, spekulerende, nysgerrig, afventende og spændt. Hvad bliver det næste, hvad mon jeg skal, hvad er ”giver” ude på osv.

Jo mere der fyldes på, jo mere udmattet af spænding er man, så ”giver” skal huske på, ikke at udmatte ”modtageren”, for så ender det med, at luften går af ballonen før tid, og så er det spildt energi.

Annonce:

Så hvis I selv er kørt lidt fast, trænger til at pifte hverdagen lidt op eller bare er nysgerrige, så kan jeg klart anbefale at prøve Mindplay-Games-Fucking. Start i det små og byg mere på efterhånden, som I bliver tændt af ideen.

Lad den gå begge veje, det er et forspil for både kvinder og mænd, der er ingen grænser for opfindsomheden. I ved begge to, hvad den anden kan li´ og ikke li´, og skulle det være for grænseoverskridende, så brug et aftalt stopord.

Lumre knus fra Miss Robinson

Læs meget mere fra andre Miss Grey bloggere på Missgrey.dk

Ups: 'Morgenknald, tjuhej hvor det går, og en lille banken lyder på døren'

45-årig mor til tre: Sådan fik jeg strammet op og gang i sexlivet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: