Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Frække sæt til måneders sexleg

Mange par investerer med jævne mellemrum i et sexlegetøjssæt. Et sæt/boks er som regel genrebestemt og indeholder en vifte af sexlegetøj, man kan lege på kryds og tværs af hinanden med 

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Når det kommer til sex (og onani, for den sags skyld), så er det primært lysten og liderligheden, der styrer showet. I lidt mindre grad også sådan, når der skal indkøbes nyt til sexlegetøjsskuffen.

Her bliver man dog nødt til at styre sig en smule, indtil posten kommer forbi med pakken med ny inspiration til sexlivet.

Derfor er det smart at surfe sexlegetøj, når man er lidt mindre seksuelt ophidset. Særligt hvis man i samme moment ønsker at spare en del kroner på sine køb.

For der er nemlig mange penge at spare – ikke mindst i de tilfælde, hvor du fx går efter et sexlegetøjssæt eller to – og samtidig sætter pris på at købe dansk.

”Vi har gjort det nemt for dig at forkæle din partner - eller dig selv - med en seksuel oplevelse udover det sædvanlig. Sexlegetøjs Boksene indeholder alt, hvad du skal bruge for at tage på et nydelsesfuldt, romantisk eller frækt erotisk eventyr. I boksene finder du sexlegetøj af høj kvalitet og en inspirerende A-Z guide fyldt med sexede tips og tricks.”

Det fortæller Skandinaviens førende online sexshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj, Sinful.dk. De oplever større og større succes med salg af egenproducerede sexlegetøjsbokse, der alle er genrebestemt – og løbende kommer der nye varianter til.   

Anal-sæt til både hende og ham
Som fx anal sexlegetøj boks, der kan benyttes solo og af parret sammen:

Anal sættet er et af de mere populære og samtidig måske lidt mere udfordrende sæt, hvis man ikke tidligere har hygget med anal stimulation. Til gengæld kan sættet meget vel blive vejen frem til på mere fast basis at dyrke analsex – både med og uden brug af sexlegetøj. 

”Du får en vibrerende anal plug, der tilfører skønne vibrationer til legen, og en anal dildo for en fyldig og målrettet stimulation. Dildoen har en sugekop, der giver dig rig mulighed for håndfri leg.

Du får også en analkæde, der er perfekt at bruge under sex eller onani, hvor den forstærker din orgasme, når du trækker den ud lige før klimaks. Æsken indeholder også en anal glidecreme, der er særligt velegnet til analsex og anal sexlegetøj.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: