Frække sms'er godt for dit sexliv

Lumre beskeder bringer jer tættere på hinanden

'Hej snuskemås - glæder mig til, du kommer og fyrer op under mig..' (Foto: shutterstock.com)
'Hej snuskemås - glæder mig til, du kommer og fyrer op under mig..' (Foto: shutterstock.com)

'Hej skat - glæder mig til at kysse dig dybt senere.'

Eller:

'Se hvilke trusser jeg har på i dag...'

Eller:

'Du er så fræk.'

At sende erotisk ladede beskeder til en partner - med eller uden fotos - har langt de fleste prøvet, viser ny amerikansk undersøgelse, der også peger på, at det virker befordrende på det fælles samvær.

870 mænd og kvinder mellem 18 og 82 deltog. Deres 'sexting'-adfærd - og motiver og deres tilfredshed med sex- og samlivet blev kortlagt.

Sexting i dette studie blev defineret som at sende eller modtage seksuelt ladede eller decideret seksuelle beskeder, primært via mobile enheder. Det vi på dansk kalder frække sms'er.

Sarah tager også veninderne med på nogle af de uartige mobilfotos. Sex og samliv Fut i sexlivet med frække mobilfotos

Se også: Hver femte unge dyrker cybersex

82 procent havde gjort det mindst en gang i løbet af det forgangne år, langt de fleste i et fast forhold.

Desuden fremgik det af studiet, at større brug af frække sms'er var forbundet med øget tilfredshed med sexlivet, især i faste forhold. Og de uartige beskeder var også relateret til større glæde for især det meget forhold.

Personer, som var aktive på sms-fronten, anså dem for sjov og ballade og og havde forventninger om, at de er en del af et forhold.

Så selv om nogle amerikanske meningsdannere jævnligt advarer om farerne ved denne adfærd (seksuelt pres, usikker sex, kønssygdomme), så lyder konklusionen i studiet, at frække sms'er er godt for forholdet.

Se også: Forskerchok: Frække sms'er ikke farlige

I et andet studie, publiceret i 'Computer in Human Behavior,' analyserede forskere den psykologiske effekt af at sende en romantisk mail i forhold til at lægge en romantisk besked på telefonsvareren.

Det viste sig, at det er en langt mere positiv oplevelse at sende den romantisk mail. Og selve indholdet af beskeden bliver også mere opløftende og varm, når det er en mail i forhold til en voice mail.

Se også: 'Jeg er i byen - hvad laver du;-)'

Se også: Top 10-lister: Derfor dropper kvinderne mænd - og omvendt

 

10 kommentarer
Vis kommentarer