Frækt undertøj: Er det G- og C-strengens afløser?

Ny trusse lover, at det er 'helt slut med synlige stropper'. Se den herunder

Her viser Instagram-bbe Ava Fiore at hun også bruger Shibue.

Moderne under- og badetøjsmode har visse ligheder med historien om 'Kejserens nye klæder', da det tilsyneladende helst skal ligne, at man ikke har noget som helst på.

Tidligere har Ekstra Bladet beskrevet, hvordan både c-strengen og mikrobikinien har vakt stor opmærksomhed på strande verden over, men i særdeleshed på sociale medier hvor historierne om den sparsomme beklædning bliver delt igen og igen. Se eller gense mikrobikinien og c-strengen herunder.

C-strengen har fået mange til at vende hovedet på stranden. Se selv her.

Mikrobikinen er endnu et stykke badetøj, der ikke overlader meget til fantasien.

Sex & samliv TV: Se folk i chok over ny bikini-mode  

Sex & samliv TV: Sidste år var det c-strengen: Er det her sommerens bikinimode?

Endnu et bud på næsten usynligt undertøj kommer nu i form af de stropløse trusser Shibue, som lover, at det nu er 'helt slut med synlige stropper' - vel at mærke uden at gå commando.

I modsætning til c-strengen, som lover det samme, bliver Shibue holdt fast med silikone-gel, og man risikerer dermed ikke at tabe underdelen på det mest uheldige tidspunkt, som det skete for denne c-strengs-klædte fyr:

Fyren her havde et uheldigt c-strengs-øjeblik, da Ekstra Bladet var på Amager Strandpark i sommeren 2014.

'Shibue bliver holdt på plads af en vaskbar og genanvendelig blød silikone-gel foran og bagved på trussen, så der kun er et glat, rent silhuet på siderne', oplyses det på produktets hjemmeside.

Hvor mikrobikini og c-streng først og fremmest har været store succeser på sociale medier, er Shibue dog angiveligt en reel salgssucces.

Således er blandt andet supermodeller som Kate Upton og Rosie Huntington-Whiteley ivrige bruger af den stropløse trusse, der også blev båret under optagelserne af 'Fifty shades of Grey', skriver engelske Express.

Shibue kan endnu ikke købes i danske forretninger, men hvis du vil erhverve dig den stropløse trusse, kan den købes på Shibues hjemmeside.

Her viser Shibue-grundlægger Jenny Buettner hvordan produktet bruges.

42 kommentarer
Vis kommentarer