Frugtbare kvinder vil have variation i både mænd og mærkevarer

Igen har forskere fundet en sammenhæng mellem ægløsning og adfærd

Kvinder er ikke så trofaste overfor favorit-mærker - og mænd under ægløsning. (Foto: shutterstock.com)
Kvinder er ikke så trofaste overfor favorit-mærker - og mænd under ægløsning. (Foto: shutterstock.com)

En kvinde i sin mest fertile periode kaster et stort net ud, når hun skal fange mænd, så hun har større udbud at vælge fra. Og dette begær efter variation omkring ægløsning kommer også til udtryk i forhold til produkter.

Det fremgår af et nyt studie i Journal of Consumer Research, hvor forskere fra University of Texas lavede fire eksperimenter med 553 kvinder i alderen 18 til 40. Kvinderne var ikke gravide og tog ikke p-piller eller lignende.

Man kom frem til, at kvindernes behov for nye muligheder blandt blandt mænd også udløste en variationssøgende tankegang, som fik kvinder til at få lyst til en større variation i forhold til varer og produkter.

Sex & samliv Her vil kvinder penetreres

Det er kun under ægløsning, at kvinder vil have macho-mænd. Foto: Allover Press Sex & samliv Ny forskning: Kvinder vilde med machomænd - en gang om måneden

Loyalitet i forhold til en partner mindskede lysten til produktvariation. Hvilket ifølge forskerne peger på, at loyalitet i forhold til en kæreste kan overføres til loyalitet i forhold til et brand/varmærke.

'Kvinder med ægløsning vælger mange forskellige muligheder, fra slik til kosmetik, og ikke bare det samme mærke igen og igen,' siger Kristina M. Durante, ifølge sciencedaily.com.

Studiet kan få betydning for markedsføring: Cirka en uge hver måned er kvinder med normal cyklus mere åbne for at skifte til andre mærker (og mænd).

Så er det bare med at finde ud af, hvorfor de har ægløsning.

  Nej, Bent, du kan IKKE dufte på hendes bryster , om hun er klar til at formere sig. (Foto: All Over) Sex & samliv Du kan alligevel ikke dufte om hun er klar

'Duft til den her og lad os lave nogle børn.' (colourbox.com) Sex & samliv Machomænd dufter sexet

0 kommentarer
Vis kommentarer