Gangbang er feminisme

Den havde du nok ikke lige set komme: Gangbang - et feminstisk projekt

Hvis man siger tit nok til kvinder, at det er forkert at føle lyst, at udleve sine lyster og klæde sig sexet og selv styre sin seksualitet, så ender det da med, at mange kommer til at tro på det, mener Søndergaard. Foto: www.shutterstock.com
Hvis man siger tit nok til kvinder, at det er forkert at føle lyst, at udleve sine lyster og klæde sig sexet og selv styre sin seksualitet, så ender det da med, at mange kommer til at tro på det, mener Søndergaard. Foto: www.shutterstock.com
Følg Sex & Samliv

'Lyst er en ukontrollerbar størrelse. Nogle kvinder har vitterligt lyst til at lade sig knalde af mange mænd, nogle gør det gratis i swingerklubber eller til orgier, andre får ligefrem penge for det. Men det er altså en forkert og krænkende lyst at have og udleve, derfor må denne lyst forbydes.'

Sådan skriver historiken Nina Søndergaard på blogforummet prosexfeminisme.wordpress.com, fordi et socialdemokratisk forslag vil forbyde bordeller i at tilbyde gangbangfester i Tyskland.

'Som prosexfeminist kan jeg forstå på forbuddet, at kussen er en sart sag. Den kan godt tåle en barnefødsel eller ti. Kussen kan også lige akkurat tåle én pik i timen, men sandelig ikke fem-10 forskellige pikke på en time,' skriver Søndergaard videre.

TV: Pornostudinen der blev verdenskendt

Sådan onanerer piger - i virkeligheden Nina, er et gangbang feministisk?

- Det kan være en manifestation af ren, rå kvindelig lyst. Hun har lyst til at få meget pik, og så får hun det. På hendes præmisser. Det er da feministisk at ikke underlægge sig nogle forældede ideer om, hvordan den pæne pige er og gør.

Sexglade kvinder: Veninderne svigter os

Jeg forestiller mig dog nogle andre feminister, som vil mene, at det er kvindeundertrykkende at blive udsat for ti mænds voldsomme begær?

- Sikkert, men jeg har nu aldrig set et gangbang på gaden. Det er noget, der foregår i sexklubber og andre beskyttede steder. Og når hun ikke gider mere, så slutter festen. Meget simpelt og sikkert, og sexet for dem, der er til den slags.

Har du selv set et gangbang?

- Jeg har hørt om fænomenet, og det lyder som en dejlig ting, hvis man har lyst til at udleve en meget almindelig fantasi.

'Jeg bliver ikke udnyttet i sexorgier'

Hvorfor tror du, der er den forestilling om, at kussen kun kan tåle en pik?

- Slut shaming? At det er vigtigt at fortælle kvinder, at det er bedst at være trofast og faktisk ikke have for meget sex. Hun kunne jo risikere at opdage, at det var sjovt og sundt, og ligefrem dele ud af sine glæder. Hvis man siger tit nok til kvinder, at det er forkert at føle lyst, at udleve sine lyster og klæde sig sexet og selv styre sin seksualitet, så ender det da med, at mange kommer til at tro på det. Så lader de være med at være sexede for at få accept. På den måde kan man måske også tvinge flere ind i ægteskabet med den ene sexpartner.

Derfor er piger vilde med gangbang

Derfor har vi luderangst

Sara, 39: Sex er som en bugnende buffet

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+