Gaverne der gør julen lidt mere sexet

Sexlegetøjekspert kommer med tre bud på frække gaver

Følg Sex & Samliv

Er du en af de modige, der tør være ekstra intim, når du køber julegaver til din kæreste -  og her mener vi ikke undertøj, men legetøj?

Så har sexlegetøjsbloggeren Joan B her samlet en lille buket af årets luksus-julegaver til ham, hende og parret.

Når det kommer til den mere række julegave til kæresten, så er tendensen, at den helt store pengepung som regel findes frem. For hvad der glæder ham/hende i sengen, glæder som regel også en selv.    

Nybegynder tester sexlegetøj

Ypperste nogensinde - til hende
Et stensikkert julehit her i 2014 fra ham til hende, er vibratoren Womanizer, der på nul komma fem kan gøre orgasme-tricket for 99 ud af 100 kvinder, påstår Joan B i et blogindlæg:

Det særlige ved Womanizer er, at den stimulerer klitoris meget specifikt ved hjælp af pulserende trykbølger, der angiveligt giver en let sugende følelse, som intet andet sexlegetøj på markedet kan gøre efter.

- Den puster og suger i så lille en grad, at det har en eller anden overvældende virkning. Orgasmen er den bedste, jeg nogensinde har oplevet, fortæller eksperten blandt andet om Womanizer på sin blog.

Bedste vib-ring til dato
I jule-kategorien fra hende til ham, der i høj grad også vil komme til at fornøje kvinden selv, anbefaler Joan B en superlækker penisring med indbygget vibrator fra det svenske luksusbrand Lelo - en ring, der ikke kun stiver manden ekstra indbydende af, men som via sine vibrationer under samlejet gør, at der er ekstra stor mulighed for at opnå klimaks både sammen og samtidig.

Om sine og Mandens erfaringer med vibrator-ringen skriver JoanB blandt andet:

'Og så kommer godterne: En stor, sort og meget elegant penisring i silikone, og min første tanke var, at den ligner et slangehoved, klar til at hugge til. Umiddelbart en ret stor vibratordel, som jeg ikke havde meget tiltro til, men dette her er måske nok den første penisring med vibrator, vi begge har haft - og fortsat har -meget stor glæde af.'

TV: Så er juleorgasmen i hus

Smartphone-gadget-klemme til parret
I oktober var Joan B på Eurofame-messen i Hannover, Europas største forhandler-messe med alle typer af erotiske gadgets, og her var det meget tydeligt, at den nærmeste fremtid kommer til at byde på en hel del produkter, man kan styre og kontrollere via sin smartphone:

- En af de klart bedre af slagsen, man allerede kan få i dag, og som henvender sig til det legesyge par, er vibrator-klemmen We-Vibe 4 Plus, der stimulerer kvinden både indvendig og udvendig på samme tid - men altså først, når partneren sætter fingeren på knappen, fortæller JoanB, der her videoblogger om årets luksus-julegave henvendt parret, der tænder på at (sam)lege pr. langdistance:

 

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+