Gearet til de hotte bindelege

Forskellige former for frække bindelege er en super effektiv måde krydre sexlivet

Rigtig mange danske par råder i dag over et eller flere stykker sexlegetøj. Forskellige typer af dildoer, vibratorer, måske en penisring og/eller en pisk til at slå ham eller hende i bagdelen med, som trænger til at blive sat godt og grundigt på plads.

Men her stopper det som regel ikke. For har man først fået øjnene op for, hvad sexlegetøj kan gøre i forhold til at åbne døre til helt nye former for sexlege, så er det som regel produkter til forskellige typer af bondage- og bindelege, der i næste ombæring handles ind til den fælles legetøjskasse under sengen.

For et er at bruge en dildo på hende vaginalt, mens man selv ordner hende analt. Noget helt andet og mere spændende for begge parter er det, hvis samme sexscenario gentages, mens hun samtidig er bundet på hænder og fødder.

Hvor blandt andet også klitorisvibratoren, klemmerne til brystvorterne og pisken meget passende kan komme i spil.

Få fuld kontrol over din partners nydelse
”Hvorfor nøjes med at binde hænderne fast med et enkelt sæt håndjern, når du med et bindesæt kan binde hele din partners krop fast til sengen, døren eller noget helt tredje?

Hos os finder du et stort udvalg af bindesæt, der gør det muligt for dig at fæstne både arme og ben på din partner og derved få fuld kontrol over hans/hendes nydelse. Bindesæt er ideelle til pirrende og kinky dominanslege.”

Sådan skriver danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med alle tænkelige typer af produkter til at krydre og optimere onanien og sexlivet med.

Og nej, de frække bindelege behøver nødvendigvis ikke altid foregå i sengen. Rent faktisk kan det optimere og gøre legene endnu mere pirrende og udfordrende for jer begge, hvis voksenlegepladsen udvides til at omfatte mere eller mindre hele huset. Her sætter kun fantasien og ens lyst til at prøve nyt grænser.

Hvad siger du fx til at ordne hende, mens hun sidder på køkkenbordet med vidt spredte ben, imens hun samtidig er fikseret på hænder og fødder via et fetich bondage og bindesæt