Gider ikke dine dillerfotos

Vælg dine selfies med omhu, når du dater

Du føler dig som en mand, og som de fleste mænd er du ret glad for din pik, så i et akut anfald af pikheltevanvid sender du en fræk sms efterfulgt af et foto af dit stolt erigerede lem til hende - for den kan hun da ikke modstå. (Foto: shutterstock.com)
Du føler dig som en mand, og som de fleste mænd er du ret glad for din pik, så i et akut anfald af pikheltevanvid sender du en fræk sms efterfulgt af et foto af dit stolt erigerede lem til hende - for den kan hun da ikke modstå. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Du har fået hul igennem til en attraktiv kvinde via et datingsite, en datingapp eller bare facebook.

Du føler dig som en mand, og som de fleste mænd er du ret glad for din pik, så i et akut anfald af pikheltevanvid sender du en fræk sms efterfulgt af et foto af dit stolt erigerede lem til hende - for den kan hun da ikke modstå.

Og så holdt den samtale op.

Ny amerikansk datingundersøgelse, lavet af det globale datingsite match.com sammen med den respekterede antropolog Helen Fisher, viser nemlig, at mere end 7 ud af 10 singlekvinder IKKE kan lide at få frække billeder.

Mænd sender penisbilleder på nettet

Læserne: Derfor sender vi nøgenfotos

Ikke overraskende har mændene en lidt anden indstilling. 75 procent vil gerne have et lummert fra selvportræt af en kvinde. 36 procent kvinderne har dog også gjort det. I øvrigt fremgår det, at singlekvinderne gerne modtager selfies. Hvis manden altså har tøjet på.

Tilgengæld er en del mænd ret pas på forkortelser i sms'en, ligesom halvdelen ikke kan mutiltaske og derfor ikke bryder sig om beskeder i arbejdstiden.

Iføge Fisher skyldes det den store mængde testosteron, som drengeforstrets hjerne udsættes for. Testosteronen inddeler mandehjernen i små rum, hvilket giver manden even til at fokusere dybt på én ting - men kun en ting.

Dillerfotos - det nye visitkort

Tissemandsstunt helt i orden
 

Andre interessante tal fra Singles in America -undersøgelsen, hvor mere end 5000 datende amerikanere i alle aldre har deltaget:

- 60 procent tjekker deres mobil under 1. date, selv om også et flertal synes, det er uhøfligt

- 92 procent drikker alkohol på 1. date

- 72 procent mener, man ikke skal tale om sine ekser

- 43 pcocent mænd og 32 procent kvinder har oplevet kærlighed ved 1. blik

- 52 procent synes, at en god 1. date varer mellem to og fire timer

- Fem gange så mange mænd som kvinder synes, det er passende med sex på 1. date

Pornopige i frækt billedbytteri

Hvis man ser på vores egne afstemninger under artiklen jer, viser det sig, at kun 17 procent af mændene erkender, at de har sendt pikbilleder uopfordret, mens hele 60 procent af kvinderne har modtaget del slags dillerfotos - så man kan regne sig frem til, at det er en lille udvalgt skare mænd, som spammer de stakkels kvinder med dillerfotos.

I ved, hvem I er..!

Lærer sender nøgenfotos til studerende

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+