Gigolo Alex: Bliver høj af kvindernes orgasmer

Den spanske sexarbejder ved, hvad kvinder vil have

Arkivfoto: Shutterstock.com
Arkivfoto: Shutterstock.com
Følg Sex & Samliv

Købesex er ikke kun forbeholdt mænd. Også kvinder kan finde på at betale for seksuelle ydelser. En af de mænd, der tjener penge på at sælge sex, er 29-årige Alex.

Den spanske gigolo bor i Sydney i Australien, hvor han efter eget udsagn tager 500 dollars (2300 kroner) i timen. Kunderne er typisk singlekvinder, mødre og karrierekvinder i alderen 35 til 45. Og de kan få det, som de lyster, hvilket kan være en romantisk kæresteoplevelse eller et frækt rollespil i 50 Shades stil.

- Jeg har et par klienter eller tre et par gange om ugen, gerne et par timer hver gang. Mine faste kunder elsker at forkæle mig. Jeg flyver på 1. klasse, hvis jeg skal rejse, eller hvis vi skal ud på en fantastisk oplevelse sammen, siger Alex ifølge dailymail.co.uk.

Det vil kvinder have
Efter fire år i branchen mener Alex at vide, hvad kvinde vil have:

- De vil have den ultimative fantasi om, hvad en mand kan være og give. Prinsen OG Ridderen. Den ultimative elsker i og uden for soveværelset. De vil også gerne imponere andre og have flot mand ved deres side, som får dem til føle sig meget kvindelige.

- En som giver dem den ægte opmærksomhed, de fortjener, og som ikke lader sig distrahere af noget som helst, siger gigoloen, der fortæller, at sex er det bedste ved jobbet:

- Jeg elsker sexen, det er ren nydelse, og jeg bliver helt høj, når jeg ser en kvinde få orgasme på grund af mig. Det er som stoffer. Penge og livsstilen er også ret afhængighedsskabende.

- Jeg er villig til at udforske nye områder, alt efter hvor langt den anden person har lyst til at teste grænserne og hvor meget tillid, vi har til hinanden, lyder fra gigologen, der oplyser, at den umådelige popularitet, som 50 Shades of Grey bøgerne og filmene har haft, også kommer til udtryk i kundernes ønsker: Rollespil med ham som Mr Grey, der dominerer.

Fordomme
Alex drømmer om, at verden ville være mindre fordomsfuld omkring jobbet som sexarbejder:

- Sex er noget, som alle tænker på, alle fantaserer om det, mens vi taler sjældent om det. Jeg kan ikke se nogen grund til fordommene. Jeg tror, at de personer, som dømmer, har et dårligt sexliv. Der er ingen grund til at udskamme en som mig, hvis man har et godt sexliv - så vil man bare rumme mig. Det hele handler om den samhørighed, mennesker har, når de dyrker sex.

Tilsyneladende mangler nogle kvinder opmærksomhed - og orgasmer. Det fremgår af artiklen om danske Mikkel, der har været sexarbejder i et år med sine 27 centimeter. Han fortæller herunder, hvad kvinder vil have - udover en stor diller:

Gigolo Mikkel har 27 centimeter at gøre godt med

Og i denne artikel er det den danske gigolo Dennis, der kommer med sine bud på, hvad kvinder vil have:

Gigolo Dennis: Her er mit bedste sextrick

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+