Gigolo Dennis: Her er mit bedste sextrick

Se om penisstørrelsen betyder noget i hans fag

- Det, kvinder elsker, er en mand, der kan finde ud af at røre ved dem og bruger tid på det, fortæller Dennis. (Arkivfoto: colourbox.com)
- Det, kvinder elsker, er en mand, der kan finde ud af at røre ved dem og bruger tid på det, fortæller Dennis. (Arkivfoto: colourbox.com)

45-årige Dennis har arbejdet som deltidsgigolo i 15 år.

Det giver ham en særlig indsigt i, hvad kvinder vil have, og det fortæller han om på erotiksitet side6.dk.

Dennis, der ellers arbejder med IT, har haft mange oplevelser med alle slags kvinder:

- Det er min erfaring, at stort set alle kvinder har et eller andet smukt i sig, eller noget jeg kan tænde på. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet, at jeg ikke kunne få det til at spille. Mit trick er at give rum til kvinden. Spørg ind til hende. Lad være med at snakke for meget om dig selv, og lad være med at holde tilbage med rosen. Uanset hvor højt uddannet og intelligent en kvinde er, så vil hun sætte pris på at blive smigret og rost for sit udseende og sit væsen.

Selvom Dennis har haft særprægede oplevelser - som den hvor en kvinde ville have han skulle falde på knæ og fri til hende på gaden, før de tog på hotel og elskede - er der et sextricks, som næste alle kvinder ønsker:

- Kvinder vil som sagt gerne have eventyret, og i dag er der jo masser af kvinder med jobs, der betaler rigtigt godt, og ligesom de betaler for wellness og træning, så betaler de også for gode seksuelle og sociale oplevelser. Jeg har da også gået til tantramassage, akupressur og andre berøringsformer, for det, kvinder elsker, er en mand, der kan finde ud af at røre ved dem og bruger tid på det. Ikke på brysterne og i skødet før til allersidst, men hvis man ved hvordan, så kan det at holde i hånden være en utroligt erotisk oplevelse, siger Dennis, som har haft flere kærester, mens han har arbejdet som gigolo.

Han er overbevist om, at pikstørrelse ikke er vigtig:

- Der kræver ikke en stor pik at gøre en kvinde lykkelig, men det kræver håndelag og tålmodighed, og så skal man være god til at kunne læse hende. Jeg var sammen med en kvinde, der aldrig havde fået en skedeorgasme, og da jeg havde arbejdet på hende en times tid, begyndte hun at komme under mine fingre, mens hun råbte 'undskyld!' igen og igen. Det var en god aften.

Læs hele interviewet på side6.dk

Nina betaler for sex

Knaldevenner: Sammen ordner vi kvinder på stribe