Giv dine sexfavoritter et frækt twist

I behøver ikke kørekort til Kama Sutra for at få mere spræl i sengen

Sexperterne anbefaler denne version af klassisk sexstilling.

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Prøv den hemmelige missionær --

Du kan lige så god erkende det: Er du som de fleste andre, holder du dig til tre-fire stillinger i sengen. Det skyldes ikke nødvendigvis, at du er en dårlig eller uopfindsom elsker, snarere at de stillinger er gode og effektive, og at du er lidt doven.

De virker jo, så hvorfor ændre det…

Fordi nyt i sengen er benzin på lystbålet.

Og det gode ved disse foreslåede stillinger herunder er, at du ikke skal have det udvidede Kama Sutra-kørekort for at få det fulde udbytte, for det er blot små ændringer i stillinger, du allerede kender godt og grundigt.

Missionæren
Den klassiske missionær ligger højt på de fleste lidt over favoritstillinger, hvilket blandt andet skyldes det intime i muligheden for øjen-, hjerte- og mavekontakt. Der er simpeltehn stor hudkontakt.

Af samme årsag er der ekstra gode grunde til at skrue en smule på knapperne her.

Hun ligger på ryggen, som hun plejer, men i stedet for at sprede benene, samler hun dem. Manden lægger sig ovenpå med benene på ydersiden af hendes. Han fører sit erigerede lem ind imellem hendes ben. Her kan det være en fordel at gøre området mellem kønslæber og inderlår godt vådt med spyt eller glidecreme.

Han kører så først frem og tilbage der, uden at penetrere, og stimulerer derved hendes ydre kønsdele og følsomme inderlår. Derefter trænger han ind i hende (det kræver lidt lirken), hvilket giver strammere oplevelse for begge. Der ligger også en lille smule forbudt pirring, idet hun ved at samle benene kan lege, at hun ikke vil, men alligevel er så våd, at pikken glider ind.

Se video over artiklen: Sexperterne taler om den hemmelige missionær

En lille variant af denne version af missionæren, som giver ekstra hudkontakt, at han også ligger med strakte ben, så der er kontakt fra fødder til bryst. Meget intimt.

I en let version af den klassiske missionær lægger hun en pude under numsen, eventuelt en decideret sexpude, der er meget fast og formet som en kile, så hendes underliv presses opad. Derved kan han nå dybere ind i skeden.

Og så er der varianten, hvor hun trækker knæene op mod brystet og hviler sine ben på hans skuldre. På den måde kommer han dyyybt ind, så der skal pumpes med varsomhed, hvis han er veludrustet, ligesom hun bliver ekstra stram.

Kan versioneres ved, at hun bøjer knæene, så han hviler på hendes skinneben, mens han penetrerer.

Glem ejheller den missionærvariant, hvor hun, lidt yogaagtigt, sætter sine fodballer mod hinanden og trækker dem til sig mod sit skridt, som når man strækker ud i lysken. Her ligger hun dog ned. På den måde er hun spændt fast i en helt åben stilling, som kan være pirrende.

Se også: Danske kvinder: Her er den bedste sexstilling

Bagfra
Jeps, det bliver ikke mere dyrisk og befriende direkte end den klassiske doggy style. Men også den kan varieres uden at blive avanceret.

Hun samler sine ben, så hun bliver ekstra stram, han står på det ene knæ og har det andet ben bøjet ved siden af hendes hofte. Har han gode benmuskler, kan han med fordel squatte bag hende i en fuld Rocco, opkaldt efter pikhelten Rocco Siffredi.

Og så er der den, hvor ligger alle fire på kanten af sengen, og han står på gulvet. Det kan give en anden indgangsvinkel og være lidt lettere at styre for manden, når han står op.

Er I til virkelig dybt penetrarion, så lægger hun sig på siden, trækker det en ben, bøjet,  op til brystet, så han kan få sit ene knæ mellem hendes ben, hvorpå han kan penetrere hende. Det er en kombination af saksen og bagfra. Han kan holde fast i hendes hofter eller sprede balderne. Livmoderhalsorgasmer er en klar mulighed denne vej.

Se også: Bliv superelsker med disse stød

69’eren
69’eren har en lillesøster, nogle kalder 68’eren: Han ligger på ryggen med bøjede ben, og hun ligger ovenpå ham, men på ryggen. Hun hviler ryggen op ad hans bøjede ben. Hendes underliv er ud for hans mund, så han kan slikke røv, mellemkød og fisse. Det vil være mest behageligt, hvis han også får en pude under nakken.

Ride
I de fleste pornofilm og givetvis også i mange virkelige knald derude hopper kvinden op og ned, når hun rider ham. Det er fint, især for ham. Men en bedre version, især for hende, er, hvor hun sidder sidder helt nede, hvilende på knæ og skinneben, så han er trængt i bund. Hun vrider sit underliv frem og tilbage, evt også rundt og rundt. Det stimulerer hendes ydre kønsdele meget bedre, ligesom hans med et mere jævnt stimulerer dybere områder omkring hendes livmoderhals, som for nogle kvinder kan være ret trykfølsomt.

Han kan med fordel holde hende omkring hendes talje og trykke let. Hun kan også læne sig tilbage og hvile på sine arme hans ben eller sengen, så hans pik rammer forsiden i hendes skede og eventuelt hendes g-punkt.

En lille variant: Han sidder enten på en stol eller med strakte ben i sengen, hun sætter sig på i hans skød med benene på hver sin side, enten strakte eller bøjede. Pikken kommer ind i en lidt anden vinkel, og hun styrer fuldstændig tempo og dybde.

Endnu en variant er, hvor han sidder op, gerne med ryggen mod væggen, med samlede ben, og hun sætter sig i han skød med ryggen til ham. Han trænger ikke meget dybt ind, tilgengæld kan han let med den ene hånd lege med hendes klitoris, eventuelt med en vibrator, og kærtegne hendes bryster med den anden hånd OG kysse hende i nakken.

Se også: Sex - som de unge vil have det

HERUNDER ANBEFALER SEXPERTNE DEN BEDSTE FORM FOR RIDNING:

Test af Kama Sutra

Sexperterne Tomas Roar og Signe V. Bentzen testede for et par år siden et par stillinger fra Kama Sutra.

Riding the Horse - hun tager ham
Her ligger manden på ryggen med benene spredte og knæene bøjede. Kvinden sætter sig på hug foran ham og fører hans lem ind i skeden. Det er hende, som ’støder’. Hun kan enten holde fast i hans hofter eller lår. Manden kan evt. hvile sine fødder på hendes skuldre.

Signe: Den synes jeg er en meget anderledes stilling. Her er det kvinden, der ’tager’ manden. Det er hende, som støder, han modtager. Det er jo et frækt lille twist. Den kan dog godt være lidt svær at få has på, hvis man har stive knæ eller ikke kan holde balancen.

Men med lidt øvelse, så går det nok for de fleste. Jeg vil sige, at den virker nok mere ophidsende, end den stimulerer fysisk, or der er ikke så meget kontakt mellem skedeåbning, som er den mest følsomme del af skeden eller af klitoris. Men det er sjovt med sådan en stilling, hvor man kan få lov til at være den absolut styrende.

Tomas: Helt klart den mest anderledes og interessante - og den klart sværeste af de afprøvede stillinger. Det kræver en stabil, hård erektion, ellers smutter den ud. Den lægger et ret seriøst pres på oversiden af penis, der kan virke ret stimulerende.

Men det spændende ved den er mere den psykologiske side af sagen. Det kan føles næsten grænseoverskridende at på denne måde lade sig kneppe af sin kæreste, for det er er sådan, det føles: HUN styrer tempoet. HUN ligger mellem dine ben, HUN pumper løs. Du ligger passivt på ryggen, og du kan gramse hendes balder, som hun normalt tager på dig, når du tager hende i diverse udgaver af missionæren.

En udfordrende leg med roller - helt uden brug af hjælpemidler som påspændingsdildoer og s/m-udstyr.

Pressing passion - stram og effektiv
Kvinden på ryggen med benene oppe med fodsålerne placeret på mandens bryst og manden på knæ. En version af missionæren.

Signe: Her gælder det for kvinden om at være ret klar i sine signaler, om hvor kraftigt manden må støde og tempoet for i denne stilling bliver skeden kortere, og det kan betyde, at penis rammer livmoderhalsen på en ubehagelig måde, hvis han kommer for dybt ind i hende.

Tomas: Effektiv. Stram. Mandig. En meget målrettet stilling, som sætter manden i den styrende rolle, hvor han kan støde igennem. Og så kan han nusse hendes fødder. Tilgengæld vil den nok ikke føles revolutionerende for gennemsnitselskeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere