Glem bøf og blowjob-dag: I dag er det kvindernes tur til forkælelse

Har du husket at forkæle kvinden i dit liv med kage og oralsex i dag?

Det er i dag, at du skal sørge for at forkæle din kæreste eller kone (Arkivfoto: Ken Bank)
Det er i dag, at du skal sørge for at forkæle din kæreste eller kone (Arkivfoto: Ken Bank)

For en måned siden var det mændene, der gik og glædede sig til at blive fejret med en god steak og et blæs på 'Bøf og blowjob'-dag den 14. marts. I dag er det blevet kvindernes tur til en lignende forkælelse.

Den 14. april er det nemlig den officielle 'Cake And Cunnilingus Day', som bedst kan oversættes som 'kage og oralsex'-dag. Det skriver arrangøren på sin hjemmeside.

- Cake And Cunnilingus Day handler om at fejre kvindens nydelse, lyder det blandt andet.

Dermed er det altså en lækker kage og en god gang oralsex, som du skal diske op med til kvinden i dit liv i dag. Det sidste er dog det vigtigste, lyder det på hjemmesiden.

Uretfærdigt
Forkælelsesdagen for kvinder har angiveligt eksisteret siden 2006, hvor en kvinde besluttede sig for at starte konceptet, da hun hørte om 'Bøf og blowjob'-dag og fandt det uretfærdigt, at kvinder ikke havde en lignende dag.

- Jeg besluttede, at det var tid til, at kvinder fik en lignende helligdag, noget som gav et ekko af lysten til oralsex og mad, skriver stifteren af Cake And Cunnilingus Day.

Valentinsdag - allerede en kvindedag?
'Bøf og blowjob'-dag startede dog i sin tid som mændenes svar på Valentinsdag, da mange mænd mente, at den dag mest stod i kvindernes tegn.

- Den 14. februar fejrer par deres kærlighed med slik, blomster, kort og andre gaver. Mænd vil ikke have slik. Mænd vil ikke have blomster eller bamser. Der er to ting, mænd vil have: bøf og blowjob, lyder det på den officielle hjemmeside for 'Bøf og blowjob'-dagen.

Selvom dagen i dag handler om at give kvinden oralsex, er det faktisk ikke den type sex, som kvinder er mest vild med. Se hvad favoritten på listen er her.

32 kommentarer
Vis kommentarer