Godt nyt for singler

Datingbranchen vokser stadig

Selv om mobil-appen Tinder er vokset i ekspresfart, især blandt unge, er der stadig plads til de mere traditionelle datingsites.

Det skriver netdating-eksperter.dk, der laver markedsanalyser af datingbranchen. De forklarer, at udviklingen i Danmark går imod trenden i resten af Europa:

'Næsten 13 % omsætningsstigning fra 97,5 til 110 mio. kr. har udbyderne af singlebørser opnået mellem 2012 og 2014. Det danske datingmarked er et af de få, der udvikler sig mod den generelle Europa-trend, mens lande som Frankrig og Storbritannien sågar klager over faldende omsætning.'

Blandt betalingssites står syv for 75 procent af omsætningen: C-Date.dk, Be2.dk, PartnerMedNiveau.dk, VictoriaMilan.dk, Dating.dk, Single.dk og Match.com - og nu kommer der en ny spiller på banen, Nextlove.dk.

Den er for fraskilte og aleneforældre. Lancerer sig som 'ultimative matchmaker for forældre, der leder efter kærlighed og omsorg efter et brud fra et seriøst forhold eller ægteskab.'

Der er givetvis et marked her, idet cirka 40 procent af alle ægteskaber ender med skilsmisse. Og så er der de mange lange parforhold, der ikke er registreret nogen steder.

Er du mere til at møde andre singler ude i det virkelige liv, er et site som singlespot.dk måske mere dig. Her handler det primært om events og arrangementer, hvor det ikke nødvendigvis kun drejer om at score sig en kæreste. Også sitet seeqone.dk har analog dating som omdrejningspunkt.

  Se også: Derfor er det fedt at være single

Se også: Fem trin til en god date

Se også: Mænd tør ikke live-date

- Jeg fik en advarsel, som jeg ikke lyttede til, og blev fyret igen. Så havde jeg en snak med en veninde, og så fattede jeg pludselig, hvor galt fat det var, fortæller Louise. (Arkivfoto: colourbox.com) Plus Datingjunkier på jagt efter næste fix

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen